Hvordan man laver papir smykker

 

1.

Vælg et origami mønster til dine øreringe. Du vil arbejde med en miniatureversion, så husk, at jo mere komplekse mønsteret er, desto sværere vil det være at folde en miniature. Prøv et simpelt design til dit første forsøg. Se ressourceafsnittet for links til origami-mønstre.

2.

Fold designet ved hjælp af et 1/2 x 3 inch ark origami papir. Følg anvisningerne for at folde og oprette det ønskede valg.

3.

Gentag trin to til den anden ørering.

4.

Bestem begge kunstværker med klar akryl eller klar neglelak. Sørg for at du dækker alle områder, da dette vil give et beskyttende frakke til dit arbejde og forhindre rive.

5.

Lad de overtrukne origami-stykker tørre grundigt og anvende en anden frakke .

6.

Smæk et lille hul i origamien på det punkt, hvor du vil have det hænge fra. Overvej vægt og design af stykket for at bestemme det bedste område for hullet. Du vil have øreringe til at dingle naturligt i en vinkel, der vil vise detaljerne i dit arbejde.

7.

Skær stiften for at skabe en 1/4 tommers sløjfe. Slip sløjfen gennem origami hullet og kniv sammen med tang.

8.

Opret en anden sløjfe og linke den til den første sløjfe. Pinch lukket.

9.

Sæt øreringstråden gennem løkken.

Tips og advarsler

  • Origami smykker gør en dejlig gave til det svært at behage person.
  • Lav miniatyr fugle til fuglekikkere eller miniatyrkatte til katteforelskeren på din liste.
  • Brug din fantasi og eksperimentere med flere designs for at finde dem, der appellerer til din følelse af stil.
  • Den angivne papirstørrelse er omtrentlig. Altid skal du skræddersy dit mønster til dimensioner tættest på denne størrelse.
  • Origami er den antikke kinesiske kunst papirfoldning, der ses mest dangling fra en streng eller bruges som rumindretning. Disse indviklede mønstre af blomster, fugle og forskellige skabninger er ideelle som en af ​​de slags smykker. Stramt på en halskæde eller hængende fra øret, er disse miniatyrskulturer helt sikkert det centrale i samtalen.