Om Tattoo Guns

 

Historie

Den første tatoveringsmaskine blev opfundet af ingen andre end Thomas Edison og blev patenteret i USA i 1876. Dets navn var stencilpen og blev oprindeligt designet til gravering. I 1891 så en mand ved navn Samuel O 'Reilly mere potentiale i maskinen, og opdagede det kunne bruges til at lægge blæk ind i en persons hud. Han tog derefter opfindelsen af ​​Edison 's maskine et skridt videre ved at opfatte og patentere et nål - og rørsystem, der havde et blækreservoir. Siden da har tatoveringspistoler tilpasset det, vi ved nu, og arbejder mere effektivt for at skabe hudkunst. < html> Betydning Tatoveringer har længe siden været en metode, der anvendes af mange kulturer af forskellige meningsfulde grunde. De tidlige egyptere brugte tatoveringer som en måde at markere deres slaver på. Grækerne brugte tatoveringer som en måde at kommunikere med spioner, Bornean kvinder ville markere deres handel på deres underarme som en måde at vise deres værd som en kone til ægteskab, og nogle bruger tatoveringer til at vise rites of passage eller tilhører en bestemt gruppe eller organisation. Med de seneste udviklinger til tatoveringspistolen, de kan nu også bruges til kosmetiske formål og ætser forskellige former for makeup på deres læber, øjne og øjenbryn.

Funktion

En tatoveringspistol virker ved hurtigt at injicere blæk i huden med en gruppe af nåle. Disse needl es bevæger sig med en hastighed på 80 til 150 gange i sekundet, og den gennemsnitlige tatoveringspistol holder mellem 3 og 36 nåle. Antallet af nåle, der anvendes, afhænger af den type ætsning, der finder sted på det tidspunkt. Tatoveringspistolen bruger spoler til at transmittere elektromagnetiske ladninger og har en netledning, der så tilsluttes en strømkilde. Denne strømkilde giver tatoveringsartisten mulighed for at justere mængden af ​​strøm, som deres maskine modtager, hvilket giver mulighed for en lige så stor mængde strøm, der går til pistolen. Dette sikrer kvaliteten af ​​tatoveringen ved at give konsistens. Tatoverings kunstneren styrer maskinen ved hjælp af fodpedaler. Ved at trykke på pedalen, kan de starte maskinen, og ved at frigive den stopper maskinen.

Typer

Der findes to typer våben til tatovering. Den første er en liner, der bruger mindre spoler og færre nåle (1 til 10), og bruges til omridset af stencilen, der er placeret på den ønskede kropsplacering. Foringen bruges også til tatoveringer med små detaljer. Den anden er skyggeren. Dette bruges primært til at udfylde større hudområder og kræver større spoler med mere strøm og flere nåle (3 til 36).

Overvejelser

Inden du vælger permanent tatovering, skal du huske på, at de er bare det - permanent. Mens der er en laserprocedure for at fjerne uønskede tatoveringer, er omkostningerne og smerten i proceduren langt større end dem, der opstår ved modtagelse af en tatovering. Vær også opmærksom på, at fuldstændig fjernelse er nogle gange ikke mulig og kan forårsage permanent ardannelse.

Fordele

Dette kan forekomme usædvanligt, men der er fordele ved at blive tatoveret. Det er blevet en af ​​de mest populære måder at vise dine følelser mod en elsket, eller for at huske nogen, der er gået væk. I de senere år har forældre været i stand til at vise et billede af deres børn på deres kroppe, der er præcise replikaer. Kvaliteten af ​​billedet afhænger altid af den tatoveringsartist du har valgt at udføre arbejdet.

Advarsel

I betragtning af at tatoveringspistoler og nåle kommer i kontakt med blod og kropsvæsker, er der sundhedsrisici involveret med denne proces. Hepatitis, herpes kompleks virus og tuberkulose er blot nogle få af de infektioner, der kan spredes, mens de tatoveres. De, der er allergiske over for metal, kan opleve hævelse og kløe på stedet som reaktion på pigmenterne af farve, der anvendes. Disse risici kan reduceres væsentligt, hvis tatoveringsneren følger de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, såsom at sterilisere deres maskine og udstyr efter hver brug, og ved at bruge en frisk nål ud af posen på hver kunde. I mange stater er det påkrævet, at tatoverings kunstnere tager blodbåret patogen træning. Tattoo-kunst har eksisteret i tusindvis af år, der går tilbage så tidligt som 12.000 B.C. Mens betydningen af ​​denne kunst har forblevet den samme, er metoden, hvor den udføres, udviklet fra den omhyggelige proces med at bruge en nål og tråd til den moderne proces med at bruge en tatoveringspistol. Pistolen i sig selv har, og fortsætter med at blive, mere effektiv, da populariteten af ​​tatoveringer øges.