Sådan ændres hårfarve fra mørkt til lys

 

Gør kontakten

1.

Vælg dit hårfarve. Vælg permanent farvestof for en længerevarende farve, eller for en mere gradvis og adaptiv farve tage et semipermanent farvestof. En boksfarve giver dig mulighed for omhyggeligt at vælge mellem disse muligheder samt farve. Sørg for at tjekke boksen for at se dine forventede resultater, da brunt hår vil lyse på forskellige niveauer afhængigt af din personlige startfarve.

2.

Tænd gummihandskerne, og bland dit farvestof i henhold til vejledningen. Læs dine instruktioner for eventuelle mærkespecifikke tip. Grundlæggende blanding omfatter tilsætning af den aktiverende væske eller creme til farvestoffet i den tilvejebragte applikatorflaske. Sørg for, at toppen er forsvarlig på din flaske, og bland dit farvestof ved at ryste kraftigt i ca. 10 sekunder eller indtil det er blandet. Sørg for at holde en håndskruet finger over toppen af ​​applikatorflasken, hvis en hætte ikke er til stede.

3.

Skru den spidsfulde applikationsspids (hvis den er separat) på applikatorflasken og fjern hætten. Brug en børste eller dine håndskruede hænder, idet du begynder at anvende farvestof til at tørre hår. Først mæt rødderne, men undgå overdreven kontakt af farvestoffet med din hovedbund. Brug den resterende blanding til at arbejde farvestof fra rødderne til spidserne på dit hår.

4.

Kontroller dit hår og sørg for, at alt dit hår er mættet jævnt. Læk let hår på toppen af ​​hovedet. Lad håret sidde i det nøjagtige tidsrum, som anbefales af dine instruktioner. Dette er normalt fra 20 til 40 minutter.

5.

Bruser. Undgå kontakt med øjnene, skyll dit hår med vand, indtil der ikke er noget farvestof tilbage, og vandet der løber fra dit hoved er tydeligt i farve. Påfør en tung fugtighedscreme, eller fugtighedscreme, der leveres af dit boksede hårfarvesæt, og lad sidde i op til fem minutter. Skyl normalt. For at se dit nyligt lyse hår, blæse eller lufttørre dit hår.

Tips og advarsler

  • Brug en gammel T-shirt eller sæt et håndklæde om skuldre under farvning
  • Hårfarve kan plette: Undgå kontakt med stoffer og overflader. For følsom hud, lav en allergitest 24 timer før farvning som anbefalet i dine boksinstruktioner
  • Lys din hårfarve i dit eget hjem ved at følge enkle tips og tricks til bokset hårfarve. Med få ekstra materialer, der er brug for, og tilgængeligheden af ​​boxed hair farvestoffer hos din lokale skønhed forsyning butik, at ændre din hårfarve derhjemme er enkel og nem og tager mindre end en time af din tid.