Alternativer til Hair Relaxers

 

Formuleringer

Selvom formler til hårspændere varierer alt efter hårtype, indeholder de fleste hårspændere lugt. Flere variationer af relaxere er formuleret og indført med det formål at minimere nogle af de skader, de kan forårsage. Disse benævnes almindeligvis 'no-lye relaxers'. Selvom de indeholder tilsætningsstoffer som natrium-, calcium- og lithiumhydroxid, er lugen stadig den grundlæggende ingrediens og er som regel skyldig til overdreven hårbrud og permanent skade.

Fremgangsmåde

Under en traditionel afslappingsproces håret er brudt, cuticle lagene eroderet, og selv om håret er blevet rettet og er lettere at kamme, bliver det svagere og derfor mere modtageligt over for ovennævnte brud og beskadigelse samt tab af elasticitet. Brænding og hovedbundsirritation er også almindelige bekymringer. På grund af den skade, der ofte opstår under traditionelt hår afslappende og aktuelle tendenser med fokus på hårets sundhed i stedet for blot dets ydre udseende, søger mange mennesker alternativer til den traditionelle frisør, og der er flere muligheder.

Valgmuligheder

Det mest almindelige alternativ til den traditionelle relaxer er kendt som en 'naturlig relaxer'. Denne formulering, også kendt som en tekstureringsmiddel, indeholder ingen løg, er mild på håret, og i stedet for helt at rette håret, løsner det bare hårets naturlige krølle mønster og blødgør hårets bindinger i stedet for at bryde dem ned. Med denne proces bliver tætte krøller løsnet, løse krøller bliver bølgete og bølget hår gøres rettere. Denne proces forbedrer normalt hårets generelle tilstand og muliggør mange styling muligheder. Disse produkter indeholder ofte vitaminer og mineraler for at styrke håret sammen med aminosyrer, som hjælper med at genoprette hårets pH-balance. Brugen af ​​et fladt jern er normalt nødvendigt for at opnå et slankt, super-lige udseende. Et andet alternativ til en traditionel relaxer er et ikke-kemisk, midlertidigt rettet serum. Som med andre ikke-kemiske processer er det normalt nødvendigt at arbejde med et varmeapparat, såsom et fladt jern, for at glatte håret. Ved høje fugtige forhold er en fugtighedsbestandig hårspray typisk nødvendig for at opretholde det lige udseende.

Ved at trykke på pressede kamme er en 'gammeldags' måde at rette håret på og var en populær metode før folk opdagede bekvemmeligheden af ​​kemiske relaxers. Mange mennesker vender nu tilbage til en presse n krøllestil for at undgå relaxers og deres efterfølgende skader.

Gennembrud

Ifølge www.kristenlock.com/what-are-better-alternatives-to-lye-relaxers. php, er der et nyt gennembrud kaldet 'The Bio Ionic System', også kaldet 'Thermal Ionic System.' Dens aktive ingrediens er et stof kaldet ammonium thioglycolat, og det kræver også brugen af ​​et fladt jern for at opnå en glat, direkte udseende. En hjemmeside, www.cosmeticdatabase.com/ingredient.php?ingred06=716666, indeholder nyttige oplysninger om komponenterne i denne formel samt undersøgelser fra tredjeparter for at dokumentere eventuelle risici.

Betydning

Med kombinationen af ​​omfattende forskning og teknologiske fremskridt tilbyder nuværende hår styling teknikker folk en række valgmuligheder. Hair relaxers har udviklet sig gennem årene og på grund af efterspørgslen efter høj kvalitet, bekvem styling teknikker uden at gå på kompromis med den generelle tilstand af en s hår, folk ingen l onger skal begrænse sig til kun en mulighed. Hår afslapning, indført i 1950'erne, er blevet en populær teknik til dem med krøllet, kinky eller bølget hår, der søger at rette håret og gøre det mere håndterbart. Afslappende er en kemisk proces, der ændrer hårets naturlige curl mønster. Afslappende giver en bekvem måde at style håret på og gør processen til at rette det lettere og mindre tidskrævende. Skader, der ofte opstår som følge af brug af relaxers , har mange mennesker, der søger alternative styling muligheder.