Hår Styles for Buttede Faces

  Hvis du har et afrundet eller lidt bittet ansigt, er det ikke noget at bekymre sig om. En række hår stilarter kan forlænge ansigtet og forkæle din dobbelthage. Tal med din frisør, før du får dit hår til at klippe, så hun kan hjælpe dig med at vælge en stil, der får dig til at se dit bedste ud.

Langt hår med midten

Langt hår med lange lag forlænger ansigtet og gør det til at virke slankere. En midterdel trækker også øjet til ansigtets længde. Det er vigtigt at begrænse volumenet omkring dine kinder, da dette får dit ansigt til at blive federe. Retning af dit hår virker bedst. Men hvis du foretrækker nogle bølger eller krøller, skal du rette den forreste del af dit hår og kun krølle ryggen.

Long bob

En bob haircut kan være problematisk for folk med klumpede ansigter, da det ofte gør ansigtet rounder. Men du kan stadig have en bob, hvis du vælger en længere. Få dit hår skåret to inches længere end din kæbe og derefter rette den med et varmt stryge for at tilføje ekstra længde.

Short shag

Minimere udseendet af et smukt rundt ansigt med en kort shag cut. Lad masser af volumen være øverst på hovedet at forlænge ansigtet. Spørg din frisør at skære en række lag med en off-center del. Brug masser af mousse efter vask for at holde lydstyrken.