Hvor kan jeg få en naturlig Ruby Cut?

 

Træning

Juvelerer træner i smykker reparation og oprettelse. Skabelsen omfatter ædelstens udskæring og skæring. I nogle skoler er der en ædelstenskæring, som eleverne kan vælge. Når du har fundet en juveler, spørg, om dette var en vægt i hans træning.

Certificering

Der findes certificeringer for juvelerer, selv om de ikke er påkrævet. Certificeringer spænder fra Certified Bench Jewellery Technician til Certified Master Bench Jeweller. At vælge en certificeret juvelerer kan give bedre resultater.

Teknologi

Moderne juvelerer bruger designsoftware til at simulere stenskæring. Ved hjælp af disse programmer kan det bedste snit til stenen bestemmes, før ændringen foretages. Med denne teknologiske udvikling kan juveleren tilbyde flere muligheder for kunden. Spørg om dette er tilgængeligt, når du vælger en juveler til at skære din rubin. De fleste smykker butikker beskæftiger en juveler. En juveler er en person, der er uddannet i at skære både naturlige og simulerede ædelstene og lave smykker. For at få en rubinafskæring, skal du blot vælge en juveler og lave en aftale.