Hvordan man dømmer værdien af ​​smykker

 

1.

Væg diamant smykker i karat, men måler guldets renhed i karat. En karat er en vægtmængde, der bruges af guldsmedere i veje ædelstene, som i en 3 karat diamant forlovelsesring En karat er også en måleenhed, men den giver guldmængden i et smykke guld. For eksempel er noget, der er 24 karat guld, rent guld. Dette er det dyreste guld, du kan købe, men vær opmærksom på det 24k guld er blødt og formbart, og det anses generelt for skrøbeligt for smykker, så det er nok ikke en god handel, når du køber smykker.

Kend dine vilkår og Læs derefter taggerne. Hvis man får at vide, at et smykke er fast guld, betyder det ikke, at det er 100 procent guld. Det betyder, at det ikke er et hulstykke som et tomt lås. Fast guld henviser dog ikke til renheden af ​​stykket. Fast guld kan henvise til 24 karat eller 10 karat så længe det er et solid stykke hele vejen igennem. Så du kan købe en rigtig billig 10 karat armbånd og stadig ærlig skryt det 's faste guld.

3.

Forstå de forskellige karats til rådighed Guld kommer i 24k, 22k, 18k, 14k og 10k. Jo højere antallet af karater der er involveret, jo højere procentdel af guld er der i smykkerne. Det er ulovligt at kalde noget guld, der ikke er mindst 10k guld i smykkebranchen. Legeringer er tilføjet til guldet for styrke og holdbarhed, jo højere er tallet, jo mindre legering er involveret, og normalt er de lavere tal faktisk de stærkeste stykker. De højere tal giver større farve, og de lavere giver større styrke, så vælg den der passer til din Kend dine farver. Alt guld, der er mined, er guldfarvet, men for at imødekomme efterspørgslen efter individuelle smag og at tilbyde mangfoldighed guld er blandet med andre metaller for at danne legeringer, der vil være forskellige farver.

4.

Hvis der er en praktiserende læge ved siden af ​​tallet, betyder det at stykket er forgyldt eller overtrukket over med den slags guld. Det kan være et sterling sølv stykke med 14 k guld lagdelt over det. Der er også GF (guldfyldt), RGP (rullet guldplade) og Gold Overlay. Ved, at guld elektropladen har et tyndere lag af guld og guld blinket eller guldvaskede har den tyndeste af alle. Vermeil guld smykker er 92,5 procent sterling sølv, der er belagt med ægte guld. Disse er alle stykker, der ikke udelukkende er fremstillet af guld, der kan chip eller knække og endda slides af i tid.

5.

Kend dine farver. Ægte guld er blandet med legeringer for at skabe andre farver. Sølv- og guldblandinger skaber 'grøn guld', en blanding af nikkel eller palladium og guld skaber det populære hvidguld, og kobber i forskellige mængder vil skabe rosenguld. u0026 # X201D; Disse er alle legeringer, blandet sammen, og deres farve forbliver ensartet gennem stykket, så der er ingen bekymringer for farven på. Disse legeringer er ikke billige og betegnes stadig som ægte guld, da der er nok guld i dem. De bruges ofte i smukke stykker, og du kan stole på deres værdi, men karat som du ville gule guld.

6.

Uddannelse om de nuværende priser på guld vil være den sidste ting du skal vide, før du køber et stykke guld smykker. Bevæbnet med information og priser, kan du være sikker på at du får den bedste værdi for din smykke dollar.

Tips og advarsler

  • Do Dine lektier. Kend de nuværende priser på guld pr. Ounce, før du begynder at surfe. Guld smykker er et stort køb, og det er nemt for de uuddannede at blive narre.
  • At dømme værdien af ​​et stykke ægte smykker kommer, når du forstår de forskellige typer guld, der bruges i smykker. Etiketterne og markeringerne kan være meget vildledende, hvis du ikke har en fungerende viden om guld til at begynde med. Etiketterne giver kun dig et navn. De fortæller dig intet om det faktiske indhold eller værdien af ​​smykkestykket. værdien af ​​et smykke skal først og fremmest gøres med hvad det er gjort af. At vide, hvad du rent faktisk får, når du ser frimærkerne eller ordlyden på mærket, sikrer dig, at du får størst værdi for dine penge.