Hvordan man laver Köln

 

1.

Vask og tør glasbeholderen og dens låg. Vælg en beholder med tæt tætning, da det vil holde duften i flasken.

2.

Træk tragten ind i toppen af ​​flasken. Hæld i 1 pint destilleret vand, den ikke-koncentrerede gnidningsalkohol eller vodka og glycerin. Mens de to første ingredienser giver væsken til cologne og et opløsningsmiddel til olierne, virker glycerin som et fikseringsmiddel. Det hjælper duften af ​​cologne længere.

3.

Bestem duften af ​​cologne. Brug eyedropper til at droppe forskellige kombinationer af olier på foldede ark papirhåndklæder. Sniff papirhåndklæderne for at finde den mest behagelige duft. Husk at duften lugter stærkere på håndklæderne end i cologne.

4. Tilføj fire til otte dråber æteriske olier til vandblandingen. Hæld flasken og blid omrøre blandingen for at kombinere. Sniff produktet. Tilsæt mere olie, hvis den er for svag, eller tilsæt mere destilleret vand, hvis det er for stærkt. Husk at duftens intensitet vil vokse med tiden.

5.

Sæt den lukkede flaske på et køligt og mørkt sted i cirka to uger. i flasken og anvende.

Tips og advarsler

  • Æteriske olier kommer i mange forskellige dufte, og eksperimentering er den bedste måde at producere den rigtige cologne på. Hvis der ønskes en lys eller ren duft, skal du bruge citrusolier eller enebærolie. Prøv en sandalkololie, hvis en musklerkologne er berettiget.
  • Haven har ikke fundet en cologne der passer til dig? Det er nemt at lave din egen cologne hjemme og tilpasse den til at skabe duften der passer til dig. Denne opskrift på hjemmelavet cologne indeholder intet andet end alkohol, vand, essentielt olier og glycerin.