Hvordan man passer ordentligt til afroamerikansk hår

 

1.

Skriv dit hår ved hjælp af dette typeskema: http://www.naturallycurly.com/hairtypes

Hvis du er afslappet / permed, skal du skrive din ny vækst
* Bemærk: diagrammet tilhører ikke mig, og jeg hævder ikke det som min.

Generelt vil afrikanske amerikanere falde i 3c, 4a, b og c boliger. Det er almindeligt, at du måske har mere end en type. Mit hår er 3c / 4a / 4b

2. I modsætning til hvad din mor måske har fortalt dig, kan du vaske dit hår mere end hver anden uge. Ofte er det problemet, dit hår får ikke nok fugt fra vand eller en god fugtgivende shampoo. Prøv at vaske dit hår hver uge med en god fugtgivende shampoo.

3

Dyb tilstand håret mindst to gange om måneden. Alternativ mellem fugt og protein dyb forhold.

4.

Fugt dit hår mindst hver dag eller hver anden dag. Find en god vandbaseret dagligt fugtgivende balsam og forsegl derefter enderne med en olie som olivenolie eller kokosolie.

Hold dig væk fra mineralolie , petroleum og petrolatum. Fedtstoffer, der er lavet med disse ingredienser, når de anvendes i hovedbunden, tilstopper porerne, der gør det svært for håret at vokse.

6.

Prøv flere updos og boller Afroamerikansk hår kan være skrøbeligt, så beskytt de ender ved at holde det op, især hvis du r hår er kortere end arm pit længde

Tips og advarsler

  • Forskningsprodukter, som du søger at købe. Læs etiketter som du ville for mad
  • Lær hvad der virker for dig, ikke for alle andre
  • Gå ikke på hver lille ting, andre gør
  • Jeg er ikke ekspert, så det kan være risikabelt at tage mit råd. Dette virker for mit hår (og andre mennesker, som jeg ved).
  • Lad os se det. Vi vil alle have sunde hår, uanset race, det betyder håret, der er pænt, det har glans eller glans, store ender og lidt til ingen brud. Men det afrikanske amerikanske hår virker som om det er svært at vokse og kan kun vokse længe, ​​hvis en person har 'godt' hår.

    Lad os buste myterne og komme ned til forretningen.