Hvordan man stopper afrikansk amerikansk hår fra at bryde

 

1.

Først skal du stoppe med at bruge shampooer, der indeholder hårde sulfater. Disse hårde sulfater vil forårsage håret at bryde og ikke vokse. Følgende sulfater vil strippe håret af sine natrauliske olier:
Ammonium Laureth Sulfat
Ammonium Lauryl Sulfat
Te Laureth Sulfat
Te Lauryl Sulfat
Natrium Lauryl Sulfat
Sørg for at din shampoo ikke indeholder disse sulfater.

2.

Nu skal du få et hår trim. Hvis du får et hår trim vil du slippe af med split ends.Which vil hjælpe dit hår til at vokse. Du kan få et hår trimme om hver 6 måneder.

Nu skal du begynde at lave dybe konditioneringsproteinbehandlinger og fugtbehandlingsnet, gør det godt, at proteinet er afbalanceret med fugt. For at lave dit eget protein behandling tilføjes kun et æg til din almindelige balsam. Så skal du anvende denne blanding på håret (HVID DU VÆRE EN PALSTISK KAP). Læg på i 1 time (uden varme). Skyl derefter ud. Proteinetræet skal udføres en gang om måneden.

4.

Så y du bliver nødt til at gøre en fugtbehandling. For at lave din egen fugtbehandling skal du tilføje honning og økologisk jomfru kokosnøddeolie til din balsam. Brug håret med varme. (Mens du har en plastikplade). Skyl det ud. En fugtbehandling skal være gjort efter hver shampoo.

Hold dig væk fra varme! Varme er en skrammel, nej nej, hvis du forsøger at vokse dit hår ud og stoppe bruddet. Fordi varmestrimler håret af det s natrauliske olier og gør det mere ufrugtbart. Spor er en fremragende stil, hvis du forsøger at vokse dit hår og stoppe brud. Bare gør det godt, at fletningerne ikke gøres for tætte.

6. Du skal holde din hovedbund smurt hver dag, så dit hår vil ikke bryde af. Men du ønsker ikke at smøre din hovedbund for meget, eller det vil tilstoppe porerne og stoppe håret fra at vokse. Når du bruger hårpleje produkter gør shure, at de ikke indeholder følgende:
Petraulatum, mineralolie, disse olier vil tilstoppe porerne og stoppe håret fra at vokse.

Tid til massage .At få blodcirkulationen til hårfollikelet er det en god ide at massere hovedbunden. Dette vil forhindre hårvækst. Bare massage hovedbunden med dine fingers kugler, begyndende bag på hovedet og arbejde dig op.

8.

Du vil også holde dit hår børstet og kæmmet dagligt. Brug en trådløs kam. Men det er fordi du ikke overstyrer eller overkropper håret. Du kan også bruge detangler til at hjælpe dig med at kæbe håret nemmere.

Hår vitaminer, der er også hår vitaminer, du kan tage, der vil holde dit hår sunde og lade det vokse som:
Biotin: Tykker hårstrengene
Kobber: Forlænger din oprindelige hårfarve
Choline Bitarte: Holder håret rødt fugtigt
Folinsyre: For cellefornyelse til at vokse hår
Zink: Producerer hårvækst < br /> A-vitamin: Holder fugt i dine hårstrenge, så du har mindre chance for brud.
Vitamin b-12: Stimulerer hårgrønt
Du er hård Vitamin bør indeholde disse vitaminer til dig hår.
Du kan også d rink grøn te med et højt silica indhold, der holder håret stærkt, så det ikke bryder.

Er dit hår til at virke som om det ikke vokser? Chancerne er, at dit hår bryder så hurtigt, at det ikke ser ud til at vokse. Læs denne artikel for at finde ud af, hvordan du holder op med at bryde håret.