Hvordan virker brystforstørrelse kirurgi?

 

Forberedelse og undersøgelse

Enhver person, der vil gennemgå brystforstørrelse, vil først møde en kirurg for at diskutere risici, fordele og bestemme detaljerne i operationen. En fysisk undersøgelse vil være nødvendig, og fotografier af brysterne vil sandsynligvis blive taget. Kirurgen hjælper patienten med at beslutte, hvilken type kirurgi og implantater der skal fungere bedst ved at tage hensyn til visse faktorer som størrelse, form, hudkvalitet og sundhedshistorie.

Sedation

På dagen for proceduren, patienten tjekker ind på klinikken og sederes før proceduren for maksimal komfort. Generelt vil både en lokalbedøvelse og en IV-dråbe være tilgængelig for patienten. I nogle tilfælde administreres en generel bedøvelse. Sedation metoder afhænger ofte af patientens overordnede sundhed og medicinske historie, og der skal lægges stor vægt på at sikre sikkerhed.

Implant Type

Efter sedation indsættes implantaterne i kroppen. Der er to typer af implantater, der kan anvendes til en brystforstærkningsprocedure, silikone gel eller saltvand. Begge disse er FDA-godkendte og sikre i de fleste tilfælde. Den største forskel mellem de to typer implantater er, at silikone gelimplantater er fyldt, mens salteimplantater kan fyldes før eller under operationen.

Indsnit

Indsnit er lavet efter den type implantat, der blev valgt af patienten. Silikoneimplantater placeres under brystmusklen (det øvre brystområde). indsættes og ofte fyldt efter placering. Indsnit til brystimplantater kan finde sted på følgende områder: Under brystet nær hudens folder, langs areolaen, i armbrøndene, i flådens område og i abdominalområdet. placering a nd størrelse afhænger i høj grad af implantatets størrelse såvel som patientens kropstype.

Placering af implantatet

Implantater placeres normalt under brystmusklen. Nogle af musklerne i dette område er afslappet, så implantatet placeres på en måde, der ser lidt naturligt ud. Placering kan variere afhængigt af patientens behov og hvor omfattende operationen er. For eksempel vil en patient, der har en rekonstruktion, sandsynligvis få brug for implantatet placeret forskelligt end en patient, som kun gennemgår en forstørrelsesprocedure.

Genopretnings- og helbredstid

Efter operationen dækkes patientens bryster med kirurgisk bh eller i nogle tilfælde kirurgisk gaze. De fleste patienter kan komme hjem inden for få timer efter proceduren. Den første uge eller deromkring kan være yderst smertefuld, da musklerne, der blev skåret under operationen, helbreder. Normal aktivitet genoptages normalt. efter en uge eller to af helbredelse og hvile.