Hvordan virker en ansigtsmaske?

 

Deep Cleansing Masks

Den mest almindelige brug af en ansigtsmaske er til dyb rensning. Alle kan drage fordel af en dyb rensemaske eller ansigtsbehandling mindst en gang om ugen. Disse masker er lavet til at rense dybt ned i dine porer, så huden er ren og ren mod forurening, makeup og snavs. Efterlad en lerbaseret maske på din hud, indtil den tørrer, og fjern derefter med varmt vand. Leren tegner urenheder som snavs og olie, reducerer acneudbrud og leverer medicin til huden. Andre dybe rengøringsmasker kan omfatte ingredienser som svovl, aloe vera eller endda citrus. Som med en lermaske giver disse dyb poreudrensning til fjernelse af pletter og hudorme og pudsning af porer.

Hydrering og fugtgivende

Den næste mest almindelige ansigtsmaske er dem, der enten hydrerer eller fugtiger huden og efterlader det at føle sig silkeagtig , glat og næret. De vil genoprette overfladen af ​​din hud ved at genopbygge vandindholdet. Hydraterende og fugtgivende masker kan udføres to eller tre gange om ugen, afhængigt af tørheden af ​​din hud. For dem, der vil olierigere hud, så prøv en gelbaseret, ikke-oliemask.

Brightening og Whitening

Mange nye masker på markedet målretter mørke alder pletter, solskader og kedelig hud ved lysning og hvidtning, hvilket giver dig en ungdommelig glød. Disse sænker overførslen af ​​melanin til cellen i huden, hjælper med at blokere hyperpigmentering og beskytte mod sol, alder og mørke pletter. Andre masker i denne kategori kan tilbyde hydroxysyrer fra æbler, citroner, druer og andre frugter for synligt at forbedre hudtonen og tekstur.