Hvordan virker neglelaksearbejde?

 

Brug af neglelak kosmetisk

Traditionelt båret af kvinder, har neglelak været brugt til at lave en fashion statement siden 3000 f.Kr. Når det er påført neglene, vil neglelakket vare indtil det vokser ud, slides af eller fjernes med neglelakfjerner. Neglelak bør fjernes fra neglene, før neglerne maler en anden farve.

Anvendelse

Traditionelt anvendes neglelak på fingerneglerne og tåspikene med en lille børste. Børsten er fastgjort til hætten på neglelakflasken. For at male negle skal du fjerne børsten fra flasken. Tør børsten på den indre kant af flasken for at fjerne overskydende maling. Påfør neglelaket på neglen. Start ved bunden af ​​søm, maleri i en lige linje, mod spidsen af ​​neglen. Fortsæt, indtil alle negle er malet.

Bestanddele

Mens flere af nutidens førende mærker af neglelak er vandbaserede, indeholder flertallet af neglelakker nitrocellulose opløst i butylacetat. Sidstnævnte betragtes som mindre miljøbevidst Miljøbevidste samfund omfatter vandbaseret neglelak, da neglelak er blevet mærket som et 'farligt affald' af flere reguleringsorganer. Nogle af disse reguleringsorganer omfatter Los Angeles Department of Public Works, Milwaukee Metropolitan Sewerage District og Fairfax County, Virginia.