Make Up Brush Cleaner

 

Funktion

Makeup børste rengøringsmidler fjerner kosmetiske rester fra børster af makeup børster. En makeup-kunstner bør altid have børsterensor praktisk til hygiejniske formål, især hvis han ser flere klienter i et møde. Bortset fra at bakterierne spredes fra den ene person til den næste, hjælper det med at få en perfekt makeup-applikation ved hjælp af en børsteensor. Rene børster giver sminke smidigere på huden sammenlignet med grimme børster, hvilket gør, at sminke gør det smukt og forurener dine nuancer med farver fra tidligere brug.

Typer

Penselrengøringsmidler, der almindeligvis kan købes fra skønhed og kosmetiske mærker kommer i form af sprøjter, shampoo og klud. Spray og klud er generelt det mest nemme at bruge, fordi dine børster er klar til genanvendelse efter rengøring i kun ca. et minut eller to. I tilfælde af en sprøjte spritz børsterne og tørre dem af med et papirhåndklæde. Du vil vide, at dine pensler er rene, fordi sminktilskuddet på børsterne glider af på håndklædet. Du foretrækker måske spray til klud, fordi du har kontrol over mængden af ​​det produkt du bruger, selvom makeup-kunstnere med et hektisk tidsplan og flere børster til at gøre dem rene på et tidspunkt, kan det ikke lade sig gøre at have børste-rengøringsservietter handy. Løsninger, der er beregnet til at blive blandet med vand, kan også købes til mere grundig rensning.

Funktioner

Hvis du har et stramt budget, eller dine børster kun er til personlig brug, og der ikke er nogen grund til at rense dem straks efter Hver makeup-applikation behøver du ikke at købe en børsterensor fra butikken. Din shampoo eller skummende ansigtsrensning gør det. Bare sørg for, at formuleringen du vælger, er mild nok til ikke at mangle børsterne af naturlige hårbørster du ejer Hvis du er særlig omhyggelig med renhed, kan du endda bruge eddike som et desinfektionsmiddel. For at sikre at du ikke overdriver det, bland 2 dele vand med 1 del eddike. Drej børsterne i dine børster i blandingen, før du skylder med lunkent vand.

Overvejelser

Lad dine børster tørre helt, inden du laver sminke. Kosmetik går ikke så glat ud, når børsterne på dine børster er våde, især hvis de bliver så våde. For at undgå at beskadige dine børster efter vask, skal du ikke stå dem oprejst, da det medfører, at vandet løber ned i hylsteret, hvilket er den del af børsten, der klæber hårene på plads. Hvis dine børstehår holdes sammen af ​​lim, vil du ikke tage dine chancer med vand, der løsner klæbemidlet, som så fører til hurtig afstivning. I stedet skal du sætte din makeup børster oven på en flad overflade, hvor du kan lade hovederne dingle af kanten for at tørre.

Misforståelser

Dermatologer anbefaler stærkt, at makeup fjernes inden sengetid. Udseendet af sundere alternativer til makeup på markedet har imidlertid bragt det ufattelige opfattelse om, at det nu er sikkert at sove i dagens mineralske makeup. Ligesom det er tanken om at lade makeup børster blive uvaskede i lange perioder af tid fordi det eneste de har været brugt til er mineral makeup. Ligesom dit ansigt skal vaskes, uanset hvilken smink du bruger, skal du også gøre makeup børster rengøres. Brug mindst sprøjtepulverrenseren, hvis du er for travl til at shampoo dine børster. Måske har du ofret hygiejne til tiden og scrimped på rengøring af din makeup børster. Det kan være, at du er bekymret over, hvor lang tid det tager at børster tørrer, når du vasker dem i vasken. Selvom du stadig kan rense dine børster i den traditionelle måde, hvornår din tidsplan tillader det, kan afhjælpe dette dilemma i hurtigtørrende børsterensere. Det er vigtigt at rengøre dine børster, hvis du vil holde dem i form, så de holder længere. Hvis du er en professionel, der bruger hendes børster på en række ansigter, vil du helt sikkert øve hygiejne for at undgå at forårsage breakouts på dine kunder.