Om Baggy Eyes

 

Betydning

Mørke cirkler og baggy øjne har forskellige årsager, herunder sygdom, mangel på søvn og stress. For en person, der føler sig sund og sover godt, kan meget baggy øjne, der ikke går væk ret hurtigt, være tegn på et alvorligt medicinsk problem med nyrer eller lever. I så fald skal du kontakte en læge, så snart som muligt.
Baggy øjne og mørke cirkler opstår også på grund af udtyndingen af ​​huden i øjenområdet, når du bliver gammel. Den bedste måde at forhindre, at huden udtyndes, er at tage sig af det med ansigtsbehandlinger og ansigtsmassage.

Identifikation

Før du kan forhindre baggy øjne og mørke cirkler, skal du bestemme, hvor de kommer fra. Er du stresset? Har du sovet godt? Har du været syg? Hvordan er din kost? Drikker du nok vand? Alle disse spørgsmål skal besvares for at identificere, hvor baggy-eye look kommer fra. Nogle gange kan de baggy øjne dog være arvelige eller aldersrelaterede. Der er behandlinger og forebyggelser for hver årsag til baggy øjne.

Forebyggelse / Løsning

Når du først har identificeret årsagen til dine baggy øjne, er det første skridt at løse problemet. Hvis du har brug for søvn, tag lidt hvile. Det kan betyde, at du prøver at lave urtete, aromaterapi eller endda tale med din læge om, hvordan du får en god nats søvn. Sund spisning er næste på listen, og masser af væske hjælper blodet til at cirkulere i kroppen, hvilket hjælper med at bekæmpe tegnene af ældning Hvis du tager en yogaklasse eller gør noget, du elsker, kan det hjælpe med at lette stress, hvilket også hjælper med at mindske tegn på aldring. Hold din krop og sind sund, er vigtigt at slippe af med baggy øjne og mørke kredse for evigt.

Teorier / Spekulationer

Næste kan du tilføje regelmæssige rutiner til din ansigtspleje for at lette og behandle baggy øjne. Urte ansigter med frugt masseret på huden hjælper med at stramme porer, hvilket mindsker tegn på aldring som rynker, mørke cirkler og baggy øjne. går meget i at helbrede hudområdet under øjet. Agurker har vist sig at være særligt gavnlige på grund af deres antiinflammatoriske egenskaber, der reducerer rødmen og puffiness omkring øjet. Teposer, der har været gennemsyret og squished, har samme virkning på øjnene. Husk dog: Behandling af symptomerne behandler ikke årsagen. Den bedste måde at forebygge og overvinde baggy øjne på er at spise sundt, drikke masser af væsker, reducere stresset fra dit liv og få den mængde søvn, din krop har brug for.

Advarsel

Baggy øjne med mørke cirkler nedenunder kunne være et tegn på en alvorlig sygdom. Tjek med din læge, hvis du ikke har det godt, og du har fremtrædende mørke cirkler og baggy øjne.
Når du bruger en agurk til behandling af baggy øjne, skal du skære det tyndt, så det ikke glider ud af dit ansigt. For teposer skal du vælge den type te omhyggeligt; mørke teer kan faktisk plette din hud. Hvis din hud er retfærdig, lys urtete og grøn te er sikrere metoder til at besejre baggy øjne. Baggy øjne vises af forskellige grunde. Lære hvorfor baggy øjne vises og derefter behandle årsagen, ikke kun symptomerne, er afgørende for at slå dem. Dette kan gøres med enkle ansigtsmassage, urteglas med frugt, bedre søvn og en sund kost.