Om Blush

 

Funktion

Ved konventionel skønheds makeup anvendes rødme på æggene på kinderne til en attraktiv luminescens, som typisk er på det rosenrøde eller ferskenagtige ende af spektret. Flesh-tone nyanser af rødme, hvis du nogensinde støder på dem, er ideel til at konturere ansigtet for et slankere eller mere mejslet udseende.
Hvis du anvender disse på kinderne, kan dit ansigt virke snavset, så gem dem for områder som kæben, templerne og hver side af næsebroen. Gå ikke længere end to nuancer mørkere end din hudfarve. Uanset om du har rødme eller konturer, skal du bruge en makeup svamp til at blande hårde kanter i din ansøgning, da du ikke vil have nogen uflatterende telltale afgraderingslinjer.

Typer

Blush kommer i en række forskellige teksturer. Du kan bruge den finish, der mest appellerer til dig, eller i det mindste den der passer bedst til din hudtype. Vælg mellem creme, pulver eller gel. En plet eller farvetone, der er slidstærkt, er også tilgængelig og kommer normalt i creme eller gelform.
Du kan finde skimrende rødme for at få en fin gnistrende effekt, såvel som matte til et smukkere udseende.
Selvom det er normalt at kombinere huden generelt er kompatibel med alle slags rødme, er den fedtede hud bedre med geltoner eller pletter, der forbliver putte og creme-baserede rødme, der er mest ubesværet at blande sig på tør hud. Undgå skimning og hold fast med matte rødme, hvis din hud har fine linjer eller pletter, som den perleformede glans kan krybe ind i.

Overvejelser

Hvis du vil have din rødme til at smigre din farve, skal du kigge på hudens undertoner . Varm peachy eller golden-hued rødme ser naturligt ud på hudfarver med en gullig støbning. Bluish rosa rødme og de strøet med sølv shimmer, derimod komplementere hudfarve med kølige undertoner.
Hvis du er usikker på hvad du skal vælge, er en tårebestemt måde at vælge din rødme på, at finde en, der er identisk med flushen, der vises på dine kinder, når du er forvirret eller har udøvet fysisk indsats. Lidt dybere end det vil gøre lige så godt, især hvis du vil se mere levende eller gøre dig selv til en aften affære.

Advarsel

Uanset trends, hvis du har følsom hud, pas på hvad du lægger på dit ansigt. Løs dig ikke for bare et mærke af rødme; selvom det er mærket 'non-comedogenic', hvilket betyder, at det er mindre sandsynligt at forårsage breakouts, kan en rødme stadig irritere din særlige hudtype.
At være 'hypoallergen' eller ikke så sandsynlig at forårsage en allergisk reaktion kræver ikke desto mindre, at du tager dine chancer. Udover at konsultere en dermatolog, der er dygtig i disse spørgsmål, kan du også undersøge mineralsortimentet af rødme. Sørg for at vælge dem uden syntetiske konserveringsstoffer - ellers kendt som parabener - for at få de bedste resultater (se Ressourcer).

Forebyggelse / Løsning

Hvis du har naturligt rødlige kinder med synlige splotcher og kapillærer, skal du sørge for at anvende fundament før rødme for at skabe et rent lærred til din valgte farve. Hvis rødheden stadig er mærkbar, efter at du har taget dette trin, skal du investere i en mintgrøn concealer, også kendt som en 'farvekorrektor'.
Du kan normalt finde dette produkt i en cremet tekstur eller i pindform, men det er også tilgængeligt som en pandekage og pandekage-type makeup. Efter fugtighedscreme og før foundation skal du simpelthen prutte det sparsomt over det område, hvor du skal tone ned rødheden. Blend med en ren kosmetisk kil.
Anvend fundament som sædvanligt. En indikation på at du har overdrevet din brug af kosmetik er, at den viser gennem dit fundament, hvilket giver en grålig pall til din hud. Bare start over kun i de regioner, der kræver din opmærksomhed, mindske mængden af ​​mynte grøn du stipple på. Det færdige produkt klar til rødme skal ligne en perfekt jævnet hudton eller tæt på. Kendt som 'rouge' før moderne makeup skete i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, var rødme en populær makeup selv før den var tilgængelig på enhver butik eller apotek. Bortset fra at have brugt mulberry, jordbær og rødbeder har kvinder også været nødt til at klemme deres kinder - som det var moderigtigt i den victorianske alder, da makeup var forbundet med umoral - for at opnå en sund glans. Borte er de dage, hvor kvinderne angiveligt skulle bløde sig selv eller endda indtage arsen til dødelig bleg hud kontrasteret kraftigt med ruskede kinder, men rødme har udviklet sig til at forblive i alle aldre.