Om Double Chins

 

Funktion

Mens en dobbelt hake næsten altid skyldes et lag af fedt, er fedtet ikke nødvendigvis et produkt af at være overvægtig. Det er i mange tilfælde en genetisk funktion. En dobbelt hake kan også skyldes ringe omsætning. Dårlig kropsholdning eller sædvanlig hakning kan også føre til dannelse af en dobbelt hake.

Funktioner

Hvis du har en lille hage, så er du mere tilbøjelig til at udvikle en dobbelt hage, fordi den del af dit ansigt ikke er så udtalt. De har tendens til at være kødfulde og wobbly.

Effekter

En dobbelt hake kan have nogle alvorlige bivirkninger uden for kosmetiske overvejelser. Mange mennesker med dobbelt kin har svært ved at trække vejret, især om natten. Selvom små dobbelthøns primært er et kosmetisk problem, kan større eller flere hoveder skabe alvorlige mobilitetsproblemer og endda påvirke din evne til at køre sikkert.

Typer

Dobbelthøns kommer i flere sorter. Små dobbelte kin er ofte forårsaget af hævelse i halsområdet på grund af dårlig cirkulation. Disse kan synes mere som klumper og kan endda være ømme på røret. Andre, mere wattled typer er ofte et resultat af svage muskler under hagen, der tillader hud og fedt at hænge i stedet for at holde tæt på kroppen. Venstre ubehandlet, disse hages kan strække og kræver operation for at reparere dem. Endelig, hvis din krop er tilbøjelig til at opbevare butiksfedt i dette område, så kan du have en dobbelt hake, selvom du ikke er særlig overvægtig.

Misforståelser

Fordi overvægtige mennesker så ofte har flere hager, er mange mennesker bare antage, at en dobbelt hake er en indikation på, at de er overvægtige. Men bare at tabe sig vil næsten aldrig slippe af med en dobbelt hage, fordi huden vil have strakt ud, mens hagen eksisterede. Du skal også udøve musklerne i dit område af din krop, så de vil holde huden og kødstrammen tæt på undersiden af ​​din hage.

Forebyggelse / Løsning

Hvis du vil slippe af med din dobbelte hage , vil du have brug for lidt vedholdenhed. Selvom du vælger plastikkirurgi og fedtsugning, som sandsynligvis er den 'nemmeste' måde at slippe af med din dobbelthage, er proceduren dyr, smertefuld og risikabel. Hvis dårlig cirkulation er problemet, kan massering af dit dobbelte hageområde øge blodgennemstrømningen og mindske hævelsen. Fordi nogle dobbelte kyllinger er et resultat af svage muskler i nakkeområdet, kan du også prøve kinøvelser til at tone op i kødet under halsen. Korrekt kropsholdning kan også hjælpe med at reparere og forhindre dobbelt kin. En dobbelt hake er generelt et lag af fedt, der hænger under hagen, hvilket forårsager en rynke og en bulge. Det er en særlig vanskelig ting at camouflere og kan være ret skadelig, når det danner. Dobbelthages er generelt set betragtet som usammenhængende, men de kan også få alvorlige sundhedsmæssige forandringer.