Om Makeup

 

Funktion

Makeup bruges kosmetisk til at forbedre ansigtsegenskaber, kamuflevere ufuldkommenheder og endda helt ændre brugerens udseende. Den mest almindelige måde at bære det på hedder 'straight' eller 'beauty' makeup. Dette er når brugeren anvender makeup til daglig brug og ikke gør nogen større ændringer i hendes udseende. 'Glamour' makeup bruges derimod til sådanne typer arbejde som print, redaktionel og landingsbanen, hvor en professionel makeup kunstner fremstiller modeller i højmode stil afhængigt af kundens behov. Makeup anvendt til specialsøjemed omfatter 'special effects' - eller SFX-makeup, som nogle gange er påkrævet til film, tv og scene for skader, forbrændinger, alderdom og i tilfælde af at en produktion kræver andre verdenske væsner eller monstre. < h2> Tidsramme Skønheds makeup i samfundet har altid været afhængig af tendenser, der bæres af berømtheder, der går reklamer for de nyeste stilarter. Følgende er et udsnit af, hvordan makeup har været brugt i den vestlige verden gennem forskellige tidsperioder: 1920'erne var 'flapper' årene, hvor makeup blev set som overdreven med de sotede øjne, bleg vamp hud og mørke Cupid s bue læber . Et mere naturligt, men stadig glamourøst udseende opstod i 30'erne, da brynene forblev dramatisk tynde, men skinnet havde en mere naturlig, end blancheret nuance. I 40'erne var det friske ansigt moderigtigt. Til det uklare øje viste kvinder sig at være smukt smuk, da øjneskyggen var lys og kinder og læber var flatterende rosenrødt. Ikoner Marilyn Monroe og Audrey Hepburn forlod deres frimærke på 1950'erne makeup. Klassiske røde læber og katte øjne skabt med eyeliner var særlig populære i den æra. Makeup i 1960'erne - kaldet 'mod' - involveret spiky falske øjenvipper, pastellfarver og blegne læber. I nutidens tid er det fortsat acceptabelt at have sminke fra fortiden, men sådanne udseende er karakteriseret som 'vintage'.

Fordele

I hverdagen, brugen af ​​makeup kan hjælpe brugeren til at se mere præsentabel og i tilfælde af et job mere professionelt og trukket sammen. Du kan ændre dit billede med makeup for at se yngre, mere moden eller endog mere klassisk. Alt du behøver, er de produkter, der passer bedst til dig, sammen med viden om applikationsteknikker. Også anvendelse af kosmetik, at multitask er gavnlig, fordi bæreren ikke kun synes mere attraktiv, hans hud er også beskyttet. Eksempler på sådanne produkter er tonede fugtighedscreme med SPF, læbestifter med SPF, fugtgivende lipglosser og fundament der har fornyende effekt på huden. Faktisk ved at blot lægge et lag makeup på, har brugeren noget at beskytte hendes ansigt mod elementerne.

Advarsel

Desværre, før forbrugere og producenter blev mere oplyst om virkningerne af bestemte ingredienser på brugerens sundhed, de fleste skønhedsprodukter, der er tilgængelige på markedet, indeholdt skadelige tilsætningsstoffer. Selv om et produkt hævder at hjælpe med brugerens velbefindende, bør dette faktisk ikke troes. I årevis var giftige stoffer som bly, kviksølv og arsen anvendeligt anvendt i skønhedsregimer (se Ressourcer). Sundhedseksperter har foreslået at læse og forstå listen over ingredienser, inden de foretager et sminkekøb, så køberen i det mindste kan træffe en velinformeret beslutning.

Forebyggelse / løsning

Hvis du ikke kan holde ideen om ikke længere iført makeup, men vil gerne lede et sundere liv, skifte til mineral sorten. Selv om der altid er nye videnskabelige resultater, der måske kan overraske selv de mest uddannede forbrugere, har mineralforetagelsen været tilgængelig til offentligt forbrug, og det har i vid udstrækning modtaget positive anmeldelser (se Ressourcer). Nogle makeupbearbejdere, der lider af allergiske reaktioner over for konventionel makeup, finder, at de med succes kan bære de sundere mineralformler med nary en resulterende plet. Hvis du oplever breakouts, som du har mistanke om, er kosmetisk relateret, skal du kigge ind i din ansøgning og sminkefjernelsesteknikker. Sikring af din praksis er hygiejnisk hjælp, der sikrer dig hud, der er i bedre form end hvis du var skødesløs med din makeuprutine. Kosmetik har en fan base, der omfatter den meget unge til den meget gamle. Selvom en ung pige ikke har et komplet ansigt af makeup endnu, er det muligt, hun har allerede begyndt at pleje at anvende læbepalser eller lipglans. Det samme gælder for en mere moden makeup wearer; hun kan ikke længere ønske at lægge på de lyse læbestifter og øjenskygge fra yesteryear, men hun vil helt sikkert holde op i det mindste den praksis at fugtiggøre hendes hud, hvis hun er så meget af en skønhedsgrav. Uanset din nuværende niveau af makeup brug, her er en backgrounder for læsere, der ønsker oplysninger, der går ud over at dusting din næse med et pulver puff.