Om Sugar Body Scrubs

 

Funktion

En sukker kropscrub fjerner samtidig døde, hårde hud og stimulerer huden til at føle sig blødere og synes mere raffineret. Sukker er en naturlig exfoliant, så det er ikke overraskende, at din hud føles meget glattere efter brug af en sukkerskrubbe. Disse scrubs føles luksuriøse og menes at være mildt aromaterapeutiske udover at være godt for din hud.

Typer

Sukkerskrubs har baser af sukker og glycerin, men kan indeholde mange forskellige kosttilskud, der har forskellige effekter på kroppen . Nogle er duftende med lavendel for at hjælpe roen og berolige din ånd. Andre indeholder grøn te eller andre antioxidanter, der forhindrer dannelsen af ​​rynker og gør skrubningen til en anti-agingbehandling.

Effekter

Sukkerskrubs er hovedsagelig kendt for udjævning af huden. De fjerner døde hudceller, hvilket gør huden føles blødere og kan skabe mere jævn farvning. Som en del af et morgenbruserritual får de dig til at blive forkælet og forkælet, før du starter din dag.

Fordele

Sukker scrubs er luksuriøse, men de har også nogle klinisk dokumenterede fordele. Hud, der regelmæssigt eksfolieres, er mindre tilbøjelig til at udvikle psoriasis eller eksem, og sukkerskrubber kan lindre eller endda eliminere mange tørre hudforhold. Når de kombineres med glycerin og aloe, kan de også have stærke fugtgivende effekter.

Historie

Romerne havde den rigtige ide, når det drejede sig om sukker. De brugte honning til at sød mad og brugte sukker til medicinske formål. Det var også en kosmetisk behandling, der plejede at trække fugt til læber og andre områder af kroppen.

Advarsel

Sørg for at skylle din krop helt efter du har brugt en sukkerskrubbe. Forlader sukker sidder på din krop kan føre til irritation, og det kan forårsage gær infektioner, hvis lov til at sidde i sprækker af din krop. Brug heller ikke en hjemmelavet sukkerskrubbe, der er mere end en uge gammel, fordi de fleste hjemmelavede opskrifter ikke indeholder konserveringsmidler og kan ende med at vokse støber eller andre bakterier. Sukker kropscrubs bruges i hjem og på kurbade rundt om i verden for at skabe glat, blød hud. Disse scrubs er enkle at lave og sjove at bruge på dit ansigt og i andre dele af din krop. De kan revolutionere dit skønhedsregime og gøre din hud mere følsom, end den nogensinde har haft før.