Om ansigtsmasker

 

Historie

Ansigtsmasker er ikke en nyskabende skønhedsindretning. Folk har brugt variationer i ansigtsmasken i århundreder. Konti af flod ler, mudder og frugt, der anvendes til ansigt til skønhed formål kan findes i forskellige kulturer. For eksempel har folk brugt Dead Sea mudder (kendt for sit høje mineralindhold) som base for ansigtsmasker i årevis. I moderne medicin tager ansigtsmasker nogle gange traditionelle ansigtsopskrifter og kombinerer dem med mere moderne kemikalier og løsninger (såsom vitaminekstrakter).

Betydning

Ansigtsmasker bruges sjældent som et selvstændigt produkt i en kvinde ' s skønhedsrutine.Men ansigtsmasker kan være et vigtigt element i rengøring og rensning af ansigtshud som forberedelse til andre hudbehandlinger. For eksempel kan ansigtsmasker bruges til at rengøre og tonehud før påføring af makeup. bruges til sundheds- og medicinske formål (såsom beroligende solbrændt hud). Ved at kende de forskellige typer ansigtsmasker, samt hvordan disse ansigtsbehandlinger anvendes, kan det påvirke andre aspekter af din personlige hudpleje.

Funktioner

Alle ansigtsmasker er bygget på en opløsningsbase, som normalt er ler- eller mudderbaseret, hvilket sætter ansigtsmasker bortset fra andre ansigtsprodukter, såsom tonere. Løsningsbasen infunderes derefter og blandes med andre ingredienser. Slutproduktet er sædvanligvis en tyk produkt wi th en lidt cremet tekstur. Den præcise følelse, lugt og tekstur af ansigtsmaskeopløsningen afhænger af de ekstra ingredienser, der tilsættes til opløsningsbasis. Ansigtsmasker vælges ofte for de opfattede virkninger af disse ingredienser. Brugere anvender ansigtsmasken til huden omkring øjen, næse og mund og lader opløsningen stå i et bestemt tidsrum. Nogle ansigtsmasker er beregnet til at blive efterladt til tørre, mens andre ansigtsmasker skal fjernes efter få minutter.

Overvejelser

Ansigtsmasker kan spille en stor rolle i hudspecifikke skønhedsregimer. Fordi ansigtsmasker kan skræddersys til en bestemt skønhed, skal du overveje dine huders behov og vælge den ansigtsmaske, der bedst opfylder det behov. Næsten alle ansigtsmasker er baseret på en fælles mudder- eller lerbaseret løsning, man må være selektiv ved at vælge hvilke ekstra ingredienser der blandes i ansigtsmasken. For eksempel kan forbrugere med olieagtig hud og pletter vælge en ansigtsmaske med en højere koncentration af ler for at absorbere overskydende olie. Forbrugere bekymrede for aldring og ansigtsrynker kan vælge en ansigtsmaske højt i antioxidanter og vitaminer, der opfattes for at bremse aldringsprocessen.

Advarsel

Kontakt din hudlæge inden du anvender nye hudplejeprodukter til de følsomme områder i din krop, herunder dit ansigt. Alle kommercielt Tilgængelige ansigtsmasker er sikre og giftige, men nogle ansigtsmasker kan forværre aktuelle hudproblemer som akne eller tør hud. Vælg ansigtsmasker, der ikke indeholder irriterende stoffer, hvis du har følsom hud, da dette kan forårsage udslæt eller acne breakout. Almindelige hudirritanter indbefatter både kemiske exfoliants, såsom alfa hydroxysyre og fysiske exfoliants såsom sand. En ansigtsmaske er et tykt, cremeagtigt skønhedsprodukt. Ansigtsmasker har haft en lang historie som hæfteklammer i mange kvinders skønhedsregime. Ansigtsmasker er populære for deres alsidighed og deres evne til at blive tilpasset til at opfylde forskellige hudhygiejne og skønhedsbehov.