Om brystforstørrelse

 

Funktion

Brystforstørrelse er den procedure, hvor en plastikkirurg placerer brystimplantater i en specielt fremstillet lomme ind under en kvindes naturlige brystvæv. Denne operation giver kvinder mulighed for at øge deres bh-kopstørrelse. med små bryster eller uhyggelige bryster er de mest almindelige brystforstørrende patienter.

Typer

Der er tre hovedtyper til indgreb i brystforstørrelse. En inframammary snit er placeret på brystets underdel. En transaxillær snit er lavet i armhulen. En periareolær snit er lavet på den ydre kant af areolaen. Den, som din plastikkirurg bruger, afhænger af faktorer som brystform og dine præferencer.

Tidsramme

Den tid det tager plastikkirurgen til at udføre brystforstørringen afhænger af mange faktorer. Hovedparten af ​​operationerne tager en til tre timer at fuldføre. Efter operationen kan du forvente at blive på hospitalet eller operationen i en til to dage. Efter din frigivelse vil dit aktivitetsniveau være begrænset i cirka fire uger. Sårhed kan fortsætte i fire til seks uger efter den begrænsede aktivitetsperiode.

Overvejelser

Brystimplantaterne må muligvis revideres eller erstattes efter en tidsperiode, der varierer fra person til person. Implantaterne kan begynde at synke eller blive uforskammet på grund af hormonernes virkninger, tyngdekraften, aldring og normale vægtsvingninger.

Misforståelser

Nogle mennesker tror, ​​at en brystforstørrelse vil rette brystene, der er sarte eller hængende. Dette er ikke tilfældet. En brystløft er den kirurgi, der vil rette saggy eller droopy bryster. I nogle tilfælde kan en brystløft udføres under en brystforstørrelse for at korrigere brystplacering og øge bryststørrelsen.

Advarsel

Ligesom enhver operation, har en brystforstørrelse risici, herunder bivirkning af brystet, infektion, ardannelse og til tider død. For at mindske risikoen for at nogen af ​​disse sker for dig, er det vigtigt at vælge en kirurg, der er erfarne, har en god kirurgisk rekord og er certificeret medlem af det amerikanske board of plastic surgery. Dette sikrer, at kirurgen har fået den ekstra uddannelse, der kræves for at blive klassificeret en plastikkirurg. Mange kvinder vælger at have brystforstørrelse kirurgi eller forstærkning mammoplasti hvert år. I denne procedure placeres silikone eller saltvandimplantater mellem en kvindes naturlige brystvæv og hendes ribben. Nogle kvinder har denne operation, så de kan have større bryster. Andre kvinder har denne operation til at rette brystmangler, som ujævne bryster.