Om personlige stylister

 

Fordele

Nogle mennesker tror, ​​at ideen om at ansætte en personlig stylist er en latterlig ide. Det kan imidlertid næppe nægtes, at udseende er en vigtig overvejelse for mange erhverv. Menneskehæmmede personer som skuespillere, sportsstjerner, nyhedsredaktører og politiske figurer kan alle drage fordel af rådgivning fra en billedkonsulent. Lavere profilstillinger som advokat, sælger eller forretningsmand kan også dramatisk forbedre deres succes ved blot at følge en personlig stylists rådgivning.

Funktion

Personlige stylister kan arbejde sammen med enkeltpersoner eller grupper på enten kort eller langsigtet grundlag. Under alle omstændigheder er høringsmålets mål at lære kunden at gøre effektive billedbeslutninger. Dette inkluderer ofte identifikation af farver, udskæringer og stilarter af tøj, der fremhæver klientens kropsform, hudton og personlighed. Disse tips går ofte over til også at omfatte makeup ansøgning. Ofte vil en personlig stylist også handle med eller på vegne af denne af klienten til at vælge klædeskab.

Overvejelser

Karrierevejen til at blive en personlig stylist begynder ofte i detailhandel. Det er her, at en stærk forståelse af trends og kundeservice først læres. En mode-relateret grad som fashion design eller fashion merchandising er også nyttigt. Nogle personlige stylister begynder deres karriere som en kommerciel stylistassistent, der involverer dressing modeller og sæt til reklamer og fotoskud.

Expert Insight

Personlige stylister er typisk selv men nogle arbejder gennem agenturer eller er tilknyttet en større gruppe af stylister gennem medlemskab i organisationer som Federation of Image Consultants. Word-of-mouth og netw orking er de mest effektive måder, hvorpå personlige stylister kan finde nye kunder.

Potentiel

Størstedelen af ​​fuldtids personlige stylister udgør ca. $40.000 om året. Personlige stylister, der arbejder med højt profilerede berømtheder, kan dog tjene mere end $100.000 om året. For nylig har personlige stylister som Rachel Zoe bankrollet deres succes i rentable bøger og tv-shows, der har øget deres årlige indtjening betydeligt. En personlig stylist er i det væsentlige en billedkonsulent. Nogle gange kaldes en personlig shopper, disse fagfolk rådgiver enkeltpersoner eller grupper om alle ting relateret til personlig stil, herunder garderobe, frisurer, makeup og meget mere. Personlige stylister skal kunne kombinere fashionable trends med en enkeltes unikke smag for at skabe et vindende billede, der både glæder kunden og formidler den rigtige besked. Læs videre for at lære mere om personlige stylister og deres jobopgaver.