Provillus Tips til kvinder

 

Kost og hårtab

Provillus anbefaler kvinder at spise en kost baseret på hele naturlige fødevarer og undgå forarbejdede fødevarer, overdreven koffein og alkoholforbrug og tobaksvarer. En kost rig på friske grøntsager og frugter, fuldkorn og magert kød er bedst for kvinder, der lider af eller vil forhindre skaldethed og hårtab.

Vitaminer og hårtabsforebyggelse

Provillus anbefaler kvinder at tage et vitamintilskud, der indeholder amino syrer, biotin, vitaminer B6, magnesium og zink. Disse er de vigtigste naturlige midler til at stimulere hårvækst og fortykke svagt, beskadiget eller forsænket hår. Kombiner med Provillus for optimale resultater, da Provillus specifikt og videnskabeligt målretter skaldethed og hårtab.

Andre tips og råd

Kvinder skal tale med en læge i begyndelsen af ​​hårtab. Selv om der er mange årsager til hårtab, er det vigtigt at søge behandling så hurtigt som muligt. Tal med din læge om genetiske og arvelige forhold, stressniveauer og spisevaner. Hvis du oplever graviditet efter partum, men føler, at hårtabet er ekstremt eller ikke har svækket, skal du igen aftale med din læge for test.