Sådan String Smykker

 

1.

Vælg den type streng du vil have som base for dit nye smykke. Hvis du bruger billige perler eller dette er dit første kuglestrengsprojekt, skal du vælge fiskelinjen. Det er nemt at arbejde med; du behøver ikke en nål til at lede linjen ind i perlerne huller, og du kan nemt binde knuder i den for at sikre enderne af låsene. Få 5-lb. vægt linje, så det bryder ikke, når du har på dig din halskæde eller armbånd, lige fra vægten af ​​stykket. Hvis du bruger mere dyre perler og charme, eller genbruger en favorit halskæde eller armbånd stykker, så brug enten tandtråd (meget stærk) eller beading streng (også ret stærk). Du skal bruge en nål til få perlerne på et af disse valg, da de er 'for bløde og lette at gå gennem hullet i en perle uden en nålestyring.

2.

Klipp fra hinanden perlerne fra den gamle halskæde eller armbånd, hvis det er det du bruger, og hæld alle perlerne og charmerne i din beadingbakke. (Corduroy med ribbenne (kaldet 'wales') kan også fungere godt, hvis du ikke Du må ikke have et fløjl eller fløjl i din restboks.) Sorter og skift perlerne, indtil du får et behageligt mønster. Normalt er perler spændt i en 'spejlbilled' -effekt, så du skal måske lægge dem ud flere gange for at få dem til at matche.

3.

Den nemmeste måde at sikre sig på Dine halskæder eller armbånds kampe på begge sider er at sætte den største perle eller charme i midten, og læg derefter perler på hver side af den, der arbejder på venstre side af centerpiece og derefter til højre. Hvis du for eksempel har en stor guldperle i midten, skal du lægge den på materialet i din perlekasse først, og sæt så 2 blå perler til venstre for den store guldperle og 2 blå perler til højre for den store guldperle ; læg en grøn perle til venstre og en grøn perle til højre; derefter 3 guldperler til venstre og 3 guldperler til højre. Fortsæt med dette arbejdsmønster, indtil du har halskæde eller armbånd længden du ønsker det færdige stykke skal være.

4.

Mål kuglestrengen mod perlerne i deres strengemønster og Tilføj derefter mindst 3 tommer til hver ende af den nødvendige streng, så du har masser af snor tilbage til knude i låsen. Nu enten tråd din nål med beading strengen eller afhente den ende af fiskelinjen, som du har klippet til den rigtige længde, og sæt strengen gennem ringen i den ene ende af hummerlås. Slip en knude i strengen. Skub det igennem ringen igen og knyt en anden knude. Gør det endnu en gang. Tag nu den første perle, der skal være tættest på låsen og glide den forsigtigt på strengen, trække den op til knuderne og over dem helt op til låsringen.

5.

Fortsæt med at tilføje perler og charme i det mønster, du har lagt på din perlebakke. Arbejd langsomt og omhyggeligt, så du ved et uheld får en knude midten af ​​din beading streng eller afhente den forkerte perle og bryde din mønsterrytme. Når du har den sidste perle på plads på snoren, vind en smule cellofantape omkring 4 eller 5 perler, så de ikke glider af strengen, mens du sætter den anden del af hummerkløkken fast. Sørg for at bruge tre små knuder i denne ende af lås og trim din beading streng, så det ikke kigger ud fra under de sidste perler på snoren. Du har lige tilføjet et ægte originalt smykke til din garderobe!

Stringing dine egne smykker kan være sjovt og kreativt tilfredsstillende! Du kan give dem ud som gaver, eller bare lave en til dig selv. Det er nemt, og du kan også få børnene involveret!