Sådan behandler du Razor Bumps på halsen

 

1.

Vent et par dage før du barberer halsen igen. Hvis du barberer over barberhud, vil du yderligere irritere området.

2.

Vask halsen med et antibakterielt rengøringsmiddel. Snavs, sved, olie og bakterier kan alle forværre barberhud. En antibakteriel rengøringsmiddel eliminerer disse medvirkende faktorer, så dine razorbumps kan rydde op hurtigere.

3. Brug en toner på din hals. Alkoholen vil dræbe bakterier og stramme porer, der hjælper med at forbedre dine barberhud. I stedet for en toner kan du også bruge en astringent eller lotion, der er designet til at forbedre barberhud.

4.

Spred et tyndt lag hydrocortisoncreme i nakken. Vælg en creme, der indeholder 1 procent ren hydrokortison i den. Dette vil berolige irritation og hjælpe dine barberhud til at forsvinde hurtigere.

5.

Anvend antibiotikumsalve til dine barberhud. Dette forhindrer infektion og fremskynder genopretning.

6.

Følg et regelmæssigt hudpleje regime. Hvis din hud er sund, vil dine nuværende razorbumps helbrede hurtigere, og det vil reducere sandsynligheden for fremtidige razorbumps. Rens og fugt din hud dagligt. Brug solcreme på din hals, når du går udenfor for at beskytte mod solens skadelige stråler.

Tips og advarsler

  • Barber i retning af hårvækst for at forhindre barberhud.
  • Rør aldrig halsen tørt. Brug barberkrem eller gel til at smøre halsen og reducere sandsynligheden for barberhud.
  • Razor støt kan være både smertefuldt og grimt. De kan forekomme hvor som helst på kroppen, hvor du har barberet; De er dog ganske almindelige på nakken. Da nakken har ujævn barbering, kan huden let irriteres. Hvis du har barberhud i nakken, bør du undgå yderligere irritation i området, indtil støvene har helet. Du kan også anvende flere behandlingsmetoder til at slippe af med barberknoldene hurtigere.