Sådan bruges plastperler

 

1. Vælg en aftenpung, et tørklæde eller et par glatte hæle, der er behagelige at bære til det første perleprojekt.

2.

p> Hvis du vil have en usædvanlig aftenpung, skal du vælge en i en farve, du har meget på. Vælg enten metalliske plastperler, perler, der enten matcher eller er en behagelig kontrast til pungens farve. Spørg dig selv, om du vil have en blomsterform, et hvirveldesign eller et simpelt mønster af flere linjer, for eksempel. Ved hjælp af skræddersyens kridtpenne tegner du dit design lige på pungens stof. Derefter træk øjenålen med vokset tandtråd og knyt enden af ​​den. Skjul knuden inde i pungen, i en side eller bund søm, og bring nålen til stoffet uden for pungen. Fortsæt med at holde nålen med den ene hånd.

3.

Hent og slip den første plastkugle på nålens punkt. Skub det ned langs nålens længde, og træk nålen gennem vesken. Tag en lille søm i stoffet, og tryk derefter nålen tilbage gennem siden af ​​tasken og igen på indersiden. Pas på ikke at stikke dig selv med nålen. Træk flossen, så plastikperlen ligger glat mod pungematerialet. Drej nålen og gå tilbage gennem stoffet, og skub nålen til det ydre stof igen. Du har lige syet på din første perle til en glamourøs aftenpung. Gentag så mange gange som nødvendigt indtil du har hele perlesignet syet på din pung.

4.

Brug plastperler og stærk håndværkslim til at lave dine egne mousserende hæle til aftenen. Marker dit design på hver sko med skræddersyet kridtpenne. Hvis du vil have designet til at pege i en bestemt retning, skal du sørge for at placere skoene foran dig på samme måde som de vil, mens du bærer dem. Lim på perlerne en efter en, pas på ikke at få for meget lim på en enkelt perle. Det hjælper også med at vaske enhver ekstra lim ud af fingrene, mens du arbejder.

5.

For et virkelig særpræg tørklæde skal du markere din design med skrædderens kridtpenne i den ene ende af den. Dette er så du kan få tørklædet dramatisk enten ned på ryggen eller på tværs af en skulder. Sy på dit valg af plastperler, som du ville til din aftenpose, holder stingene meget små og gemmer eventuelle knuder bag andre perler, når det er muligt. Et tørklæde er et lidt hårdere projekt, da begge sider af det er tilbøjelige til at ses.

Tips og advarsler

  • Hvis du forsigtigt vasker tørklædet, bør du ikke have nogen af ​​perlerne løs. Underkastelse af et håndkuglefarvet tørklæde til vaskemaskinen er generelt meget skadeligt for trådene og endda perlerne selv.
  • Sørg for, at dine nye designersko har god tid til limen at tørre, før du går i dans, så du ikke efterlader et spor af perler bag dig på dansegulvet.
  • Plastperler kommer i så mange farver og former, at de er centrum for en lang række håndværksprojekter. Den sværeste del forsøger at bestemme hvilket projekt der skal udføres først. Med plastikperler kan du få et one-of-a-kind tilbehør til hver outfit.