Sådan finder du en god hårstylist

 

1.

- PERSONLIGE ANBEFALINGER -

Spørg dine venner og familiemedlemmer (som du kan lide deres frisurer), hvor de går hen og til hvem de går til. Den person du spørger bliver smigret, som du bemærker og plejer at dele deres stylist med dig. Du kan endda spørge en komplet fremmed, hvor de går, hvis du beundrer deres hårskæring. Du skal ikke bekymre dig for at være flov, de bliver smigret af komplimentet.

2.

- MØD DEN NYE STYLIST -

Når du får anbefalinger , kan du gå i salonen og mødte hår stylisten. Se om de to af jer synes at klikke. Se også om hun er organiseret og professionel. Tjek stylistens hårportefølje bog, hvis de har en og endda se på deres personligt hår. Er det alvorligt beskadiget eller i god stand? Normalt ser du hvad du får, så sørg for, at de elsker at vide, hvad de laver. Du vil ikke stole på nogen med dit hår, hvis de ikke tager

- UDSTILLING -

Når du har mødt et par stylister og udvalgte, kommer det tid til at lave en aftale med dem. Husk, at en god stylist, der er efterspurgt, har nogle gange en god besked om en aftale. Hvis du er nervøs, skal du gå ind for din aftale og se, hvordan de behandler dig. Se om hun stiller spørgsmål om dine hår historie og hvad du vil gerne have gjort. Hvis du er skeptisk, spørg bare om en trim, men hvis du har det godt med stylisten, så gå til et nyt stykke eller en farve, hvad du nogensinde ønsker.

4.

-OUTCOME -

Hvis du er tilfreds med dit hårklipp eller farve, så gå tilbage til denne stylist, hvis du ikke fortsætter din søgning. Gå tilbage til trin et.

Der kommer et punkt for de fleste af os, når vi skal se efter en ny frisør, og det kan være svært. Bare tænker hvor du skal kigge og selv hvem du kan stole på. Der er et par gode strategier for at finde den bedste frisør i dit område.