Sådan finder du gode sko på velgørenhed gavebutikker

 

1.

Søg efter butiksbutikker med jævne mellemrum for at finde gode tilbud på eksklusive sko. Mange mennesker donerer sko, de næsten ikke har brugt, eller med mærkerne stadig på, aldrig slidt. Folk har et skattefradrag, så de donerer varer, eller de går bare i mode hurtigt, så de donerer genstande ud af deres skab, så de er velkommen til at købe de nyeste mode.

p> Tjek velkendte butiksforretninger som Memorial Sloan Hospital-thrift shop på 1440 Third Avenue i New York City. Denne butik har ofte designersko, herunder Chanel, til meget diskonterede priser. Enhver tur til en større by er forbedret ved at besøge de lokale butiksforretninger for at finde gode tilbud og gøre dine shopping-dollars også til gavn for velgørenhed.

3.

Lær kendskab til butik og hoved lige til skosektionen, når du ankommer. Tjek det hver gang du besøger, og du vil finde gode tilbud på sko. Nogle gange sælger butikkerne resterende varer til butiksbutikker; andre gange folk donere de sko, de fik som gaver og ikke kan lide. Så man finder ofte helt nye sko til stejle rabatpriser hos butiksforretninger.

4.

Tjek Salvation Army og Goodwill butikker til sko. Enhver kirke rummage salg eller butiksbutik ofte også give gode tilbud på sko. Spar penge ved at shoppe hos butiksforretninger; Din garderobe bliver mere omfattende, og dit budget vil være i bedre form.

Tips og advarsler

  • Køb sædvanlige butikker regelmæssigt for at finde gode tilbud.
  • November og december tilbyder nogle af de bedste fund, fordi elementer doneres til skattefradrag.
  • Hold dig til dit budget, når du handler til sko.
  • Rens sko købt i butikker med lidt desinfektionsmiddel eller blegemiddel.
  • Mange sparsommelighed butikker bærer knapt slidte sko, der stadig er meget i mode. Nogle mode mavens bærer kun sko kort i løbet af en sæson og derefter donere dem i forventning om nye tendenser den følgende sæson. Gode ​​tilbud på lidt brugte sko vrimler i butiksbutikker. Ofte vil du også finde helt nye sko med tags stadig knyttet.