Sådan fjerner du Fusion Hair Extensions

 

1.

Sæt dit hår ved hjælp af klip. Når der udføres udvidelser, er der en del af dit hår benævnt den 'røde zone'. Dette er slitage, der ikke anvendes forlængelser, så de ikke får vist sig, når du trækker dit hår op. Klip dit hår i den røde zone, som er placeret langs din hårlinie og ca. to inches. Separat resten af ​​din hår i 3-5 vandrette rækker for en nemmere fjernelsesproces.

2.

Påfør en alkoholbaseret gel på dine fusionobligationer. Alkohol løsner proteinbindene, så du let kan bryde Arbejd på en binding ad gangen. Gnid en lille mængde alkoholbaseret gel mellem tommelfingeren og pegefingeren. Når du har gnidd gelen mellem dine fingre for at varme den op, fortsæt med at gnide gelen på en af ​​dine bindinger.

3. Knus bindingen med tænger. Straks efter at du har gniddet alkoholbaseret gel på en binding, brug tænger til at knuse bindingen. Placér bindingen mellem tangens to punkter og anbring en generøs mængde tryk i cirka fem sekunder.

4.

Slip det bundne hår. Efter knusning giver bindingen forlænger en lille slæbebåd. Forlængelsen skal begynde at glide væk ganske let. Hvis det ikke gør det, knuses bondet igen med tænger. Skyd forlængelsen helt væk fra dit faktiske hår, og bindingen vil falde væk med det.

5.

Afslut fjernelsesprocessen. Fortsæt med at fjerne en fusionskoblet forlængelse ad gangen. Når du har fjernet alle obligationerne, skal du vaske dit hår. Følg en vask med en dyb konditioneringsbehandling.

Fusion Hair Extensions er en af ​​de mest populære metoder til hårforlængelser. De er godt elskede for deres realistiske udseende sammen med den meget minimale skade, de producerer. Ca. 25 tråde af enkelte hår er knyttet til et lille stykke af dit egentlige hår. De er vedhæftet ved hjælp af et voksbaseret keratinprotein. I modsætning til mange typer udvidelser kan fusionsudvidelser fjernes af dig selv inden for få sekunder.