Sådan giver du en Buzzcut

 

1.

Klargør håret. Sørg for, at dit hår er rent og grundigt tørt. Hår, der er vådt, eller klæbrig med mousse eller gel, vil være sværere at skære. Mens buzz nedskæringer er korte, er der nogle variationer. Vil du have dit hår en længde overalt? Måske vil du have det kortere i nærheden af ​​nakkenes nakke og omkring dine ører, men længere mod toppen. Du kan justere længden ved at ændre den vagt, der passer over clippers. Du kan også hæve og sænke tippernes tænder for at skære tættere på din hovedbund. Udlæg de vagter du planlægger at bruge. Sæt den vagt, som du vil bruge til nakke og sider først.

Komb dit hår for at slippe af med tangles. Hvis dit hår er i øjeblikket længere end ca. en tomme, skal du klippe det kortere med en par saks. Dette vil gøre det lettere for klipper at glide gennem dit hår.

2.

Sæt et håndklæde omkring dine skuldre for at forhindre, at håret falder ned i din skjorte. Vælg en vagt og sæt den på clippers.Du kan altid klippe kortere, så vær konservativ.Klipning uden vagt giver dig et skaldet udseende, og klipning med en # 3 vagt kan forlade for meget hår. Prøv at starte med en # 2 og hvis det er for længe, ​​gå over dette område igen med en # 1. Spil med den, indtil du har længden du kan lide.

Vender mod et stort vægspejl, peg klipperne ned og start ved siden af ​​dit hoved, nær din kind. Brug en jævn slagtilstand, trække klipperne fra siden til bagsiden af ​​dit hoved og slutter ved nakken. Fortsæt den metode til at skære begge sider og bagsiden af ​​dit hoved. Brug et håndspejl til at kontrollere ryggen for at sikre, at håret er jævnt skåret.

Hvis det er nødvendigt, skift vagter for at skære længden på toppen. Som med sider, begynder du på forsiden af ​​hovedet og bringe klipperne tilbage. Tjek dit arbejde med jævne mellemrum ved at kigge i begge spejle for at sikre, at du opnår det udseende, du ønsker.

3.

Afslut kuttet. Når du bruger clippers med forskellige vagter, kan du se en linje i dit hår, hvor du skiftede fra en mindre til større vagt. Du skal blande dette område. Du kan gøre dette ved forsigtigt at klippe opad i længere hår med en mellembeskyttelse, indtil den linje ikke længere er mærkbar.

4.

Tilføj en professionel finish. Når du er færdig med at klippe, kan du oprette et ryddeligt kig ved at tage vagten ud af clippersne og omhyggeligt kantede rundt om ørerne og halsen.

5.

Når buzz cut er færdig, vil du måske give dig en god shampoo. Glem ikke at fugtgøre, hvis din hovedbund er tør. Det handler om let vedligeholdelse. Pensel styling kan være alt hvad du behøver, men du kan stadig bruge mousse eller gel, hvis toppen af ​​dit hår er lang nok.

Tips og advarsler < / h4>

  • Glem ikke at bruge solcreme på nogen nyligt udsat hovedbund! Hold klipper væk fra vand.
  • Behov for at spare penge, men vil stadig se godt ud? Prøv at klippe dit eget hår. En stor klassisk, men alligevel lav vedligeholdelsesstil er buzz cut. Det er en fantastisk stil til en mand eller kvinde, og det er nemt, fordi du kan skære og vedligeholde denne stil alene. Med et par værktøjer kan du sørge for, at dit hår ser hele tiden frisk ud.