Sådan handler du hos Kitson

 

1.

Ring frem til at planlægge tid med en stilspecialist. Personalet hos Kitson er altid klar til at hjælpe dig med at vælge dit perfekte ensemble og tilbehør, men boutiqueet kan blive ret travlt. Ring frem og planlæg en aftale med en stilspecialist, så du kan nyde shopping med din helt egen personlige shopper, selvom det kun er i 20 eller 30 minutter.

2.

Start med fodtøjsafdelingen. Start rundt en af ​​browseren i skoafdelingen og tag oversigt over de nyeste lejligheder, sneakers, hæle, støvler og sandaler. Kitson lager en række forskellige sæsonartikler, der passer til enhver smag og fanger de nyeste trends.

3.

Gå til tøjstativerne. Gør din vej til tøjafdelingen for at vælge dine favorit shorts, tanktoppe, jakker, bluser, hættetrøjer, kjoler og meget mere. Du har brug for tid og tålmodighed til at komme igennem alle stativerne, så det er her, hvor din personlige stylist kan hjælpe.

4.

Monteres til det perfekte par jeans. Kitson har et stort udvalg af designer jeans inklusive Dittos, Earnest Sewn, J Brand, Hudson, Denim of Virtue og Seven for All Mankind. Prøv mindst et par 4 eller 5 forskellige mærker for at finde din ideelle pasform.

5.

Tjek Kitson-produkterne. Fra logo T-shirts til den klassiske Kitson sko nøglering, kan du hente nogle Kitson-udsmykkede tøj og tilbehør som bevis på dit besøg. indkøbsposer du kommer til at lugge hjem kan være nok.

6.

Glem ikke tilbehør. Fra håndtasker til briller kan du have brug for en anden dag til at shoppe tilbehørsafdelingen på Kitson. Gå til dette afsnit for at afslutte dit ensemble og bede om anbefalinger fra personalet for at spore de nyeste stjerner af stjernerne.

Tips og advarsler

  • Du skal bruge mere end en n gennemsnitligt budget til at shoppe hos Kitson
  • Tag nogle gode tilbud på eksklusivt salg på nettet.
  • Spørg om salgsprodukter og specielle tilbud på dagen, når du udforsker butikken
  • Kitson er også et godt sted at finde gaver, musik, bøger og stearinlys.
  • Køb Kitson Men's boutique, der er et par butikker i gaden
  • Kitson boutique kan være usædvanligt travlt i weekenderne, så planlægge fremad.
  • Skal ikke slukkes, hvis de ikke har din størrelse; i de fleste tilfælde vil du kunne placere en særlig ordre
  • Det er Los Angeles boutique, der regelmæssigt besejles af berømtheder, modeller og Hollywoods rige og berømte leder efter et nyt tilbehør eller ensemble. Kitson er berømt for at holde et skridt foran de nyeste trends for ikke kun den dødelige fashionista, men også for børn og mænds stilarter. Bogen er fuld af de nyeste udseende og trends, og personalet venter med forslag og mode gør det til enhver lejlighed. Når du er klar til at shoppe hos en af ​​LAs mest populære butikker, kan du få det bedste ud af din shoppingoplevelse hos Kitson.