Sådan handler du hos Lord u0026 Taylor

 

1.

Få fat i et Lord og Taylor katalog. Disse er normalt tilgængelige i kædenes mange butikker. Hvis ikke, så anmode om en næste gang du besøger. Det er en glimrende måde at få glæde af de endeløse sider med varer, så du får en fornemmelse af hvad denne butik tilbyder. Det giver dig mulighed for at fokusere på de ting, du vil have i forhold til de ting, du ikke gør. Dette er også nyttigt, hvis du ikke lever nøjagtigt tæt på en Lord og Taylor butik, og besøg er måske ikke så hyppige som du vil.

2.

Lav en kort liste over de interessante ting for dig.Du kan gøre dette ved at bruge kataloget eller ved at søge på Lord og Taylor hjemmeside. Enten metode vil hjælpe dig med at koncentrere dig om, hvad du vil købe og handle strategisk, når du besøger butikken.

3.

Spørg en sælgers råd, mens du handler. Lord og Taylor driver en kvalitetsvirksomhed, så du behøver ikke bekymre dig om, at sælgere spinder dine garn for at få en kommission. De er uddannede fagfolk der for at imødekomme dine behov.

4.

Vent til salget. Lord og Taylor holder salget til at falde sammen med modeåret. Hvis du er på udkig efter kvalitet Lord og Taylor merchandise og kan vente, skal du holde den korte liste på vent i en måned eller to. Du kan få det outfit du ønskede til omkring halvdelen af ​​den oprindelige pris.

Herren og Taylor stormagasinet har betjent behovene hos mænd og dames mode i over 50 år. Selvom det er lidt opskalere i produktets kvalitet, kan alle samfundslag generelt finde noget værd at købe. Som enhver modekæde er tricks for at vide, hvad de skal købe og for hvilken pris. Herre og Taylor er ingen undtagelse. Hvis du elsker god mode og kvalitets tøj, men hader at betale en arm og et ben til det, skal du være opmærksom på oplysningerne i denne artikel. Her er hvordan man handler hos Lord og Taylor.