Sådan kjole til Moonlight Bowling

 

1.

Tænd et par løse jeans. Jeans er det bedste valg til måneskin bowling. De er behagelige og nemme at bevæge sig ind i. De er trendy nok til at hjælpe dig med at kigge i stil.

2.

Placér et par komfortable træningsstole på dine fødder og simpelthen sæt et par sneakers på at bære til bowlingbanen. Du skal leje bowlingsko, når du ankommer. Der er ingen grund til at bære fancy sko til pendlen. Sokkerne beskytter dine fødder mod bowling leje sko. Du kan endda fordoble på sokkene for ekstra beskyttelse.

3.

Brug en monteret skjorte i en lys farve. De sorte lys vil vise noget lint eller skæl, der kan være på en sort skjorte. Det sorte lys kan gøre nogle hvide tøj lidt let at se igennem. Det er bedst at bære en lys farve til lejligheden.

4.

Bær en tote taske for at fuldføre dit udseende. Du kan medbringe personlige fornødenheder, og du kan gemme din tennissko i tasken, når du lægger på dine bowlingsko.

5.

Brug dit hår i en ponyhale eller en afslappet stil. Du vil ikke have dit hår flyve i din ansigt, mens du fokuserer på bowling.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil bowle ofte, vil du investere i et fint farvet bowling sko.
  • Brug ikke restriktive tøj. Brug af ting, der er monteret på bowling, er en god måde at vise din krop på. Bare sørg for at de ikke er for stramme. Du skal kunne svinge din arm med bowlingkuglen uden at tømme din skjorte.
  • Moonlight bowling er en sjov og sund måde at tilbringe en aften. Med de sorte lys blæsende og bowlingkuglerne ruller, kan det være sjovt at have det hele. Når du tænker på bowling og blaring musik, vil du fokusere på sjov. Du ønsker ikke at være selvbevidst om dit valg af tøj. Du må ikke fortvivle. Her kan du klæde dig mere passende til lejligheden. Du skal huske på komfort, være i stand til at bevæge sig og de sorte lys, når du kjole til en aften med måneskin bowling.