Sådan klæder du en blazer

 

1.

Lag en juveltone silkekamisole under blazeren for at give den en dybfarvet farve. Satinmaterialet bringer kjole af outfitet over en bomuldskamisole.

2.

Placer et enkelt stenhalsbånd rundt om halsen. Stenens farve skal enten være klar eller en gratis farve til satinkammeret. Dette vil give blazer et simpelt elegans.

3.

Brug et simpelt tennisarmbånd til at matche den halskæde, der ligger rundt om halsen. Hvis du ikke kan matche sten, skal du holde armbåndet i klare sten og i samme metal som halskæde.

4.

Pin en rhinestone broche til blazeren. Denne lille whimsy kan være et underskrift på din dressy blazer look. Vælg en broche der symboliserer noget, du er i eller som du kan lide.

Tips og advarsler

  • Hvis du måske er fristet til at fjerne blazeren i løbet af natten
  • Du kan kombinere en blazer med kjole slacks for at fuldføre dette udseende eller endda en grundlæggende nederdel og hæle.
  • Hvis du bestemmer dig at gå med en mere udsmykkede halskæde, så gør et enkelt vedhæng med broschen på lapelen. Du ønsker ikke at over-accessorize. Dette vil få din blazer til at se rodet og ikke klæbrig.
  • En blazer er nok det mest alsidige stykke tøj, du har i dit skab. Det kan klæbes med et par jeans. Det kan også klæbes for at passe ind i en fabelagtig aften ude på byen. Nøglen til at kunne vide, hvordan man klæder det op. Alt du behøver er et par nøglebrikker for at klæde dig ordentligt på en basal blazer for at gøre dig klar til en aften ude på byen.