Sådan køber du en hårbørste

 

1.

Du hører hele tiden om Boar Bristle børster. De er normalt ret dyre. Er de de bedste? Sandsynligvis betragtede alle ting, ja. De er lavet af vildsvinens hår. Ikke underligt de er dyre. Jeg hater at være den ansvarlige for at samle råmaterialer til produktion!
De gør dit hår glans og gør det mindste skader. Nogle producenter forstærker børsterne med nylon, så de ikke er helt så bløde.

2. Hvilken slags børste er bedst, hvis du har langt, langt hår? En bredpudset børste er god, fordi den dækker mere jord! Disse er også gode til meget lige hår, men du vil måske bruge en børste med polstret pude og kuglepen for at forhindre den frygtede brud, der viser meget mere på langt, lige hår.

3.

Hvis du er heldige nok til at have et hoved fuld af krøllet hår, du har det heldig nok til ikke engang at købe en børste! Medmindre du retter dit hår, bør du ikke bruge en børste. Og så skal det kun være en vildsvinebørste.

4. Hvad med ekstremt slank, fint hår? Køb en udluftet børste med kuglepen. Du kan få noget ekstra volumen derinde, når du blæser tørt.

5.

Gråt hår er ikke kun en anden farve, men selv om den er farvet, er den grovere tekstur. Køb en dejlig børste med stivere børster til at style dit hår og få det til at gøre, hvad du vil.

6.

Med børns hår skal du sørge for at købe en børste lavet til børns hår, især under to år. Deres lille skalpe er ømme, og deres hår er blødt og skrøbeligt.

Tips og advarsler

  • Hvis alt andet fejler, få en fiskben.
  • Gudskelov for hårbørster. Folk plejede at kæbe deres hår med fiskben. Børster var overraskende sent på scenen og dukkede op i midten af ​​1800'erne et sted i Storbritannien.
    Du har en hårbørste, jeg er sikker. Men har du den rigtige hårpensel til din hårtype? Her er nogle grundlæggende tips, der forklarer, hvordan man køber en hårbørste.