Sådan laver du en Victorian smykkeskrin

 

Gør valg om en Victorian smykkeskrin

1.

Bestem hvilken størrelse smykkeskrin skal være. Typen og antallet af smykkestykker, som det bliver bolig, vil påvirke dette valg såvel som hvor kassen vil blive placeret i et værelse.

2.

Beslut om materialetype at bruge. Dette afhænger af, om kassen er lavet fra bunden eller tilpasset noget, der findes på markedet.

3.

Bestem, hvordan kassen vil blive dekoreret. Typiske victorianske kasser indeholdt ofte blomster, juveler, snørebånd, fletninger og meget mere.

4. Køb en smykkeskrin i den ønskede størrelse og form. Det kan være muligt at finde en allerede færdig kludboks, som kan bruges som base. Hvis ikke, start med en enkel fiberplade eller trækasse købt på en håndværksbutik.

5.

Læg de nødvendige forsyninger til at udfylde smykkeskrin. Sæt papir under materialerne, før projektet påbegyndes. Anbring det nødvendige sikkerhedsudstyr.

Lav en Victorian smykkeskrin

1.

Dæk fiberpladen eller træboksen, hvis du begynder fra bunden. Først brug en fiber eller skum polstring til at dække boksen for at give den den bløde romantiske base så almindelig i viktoriansk indretning. Derefter dækkes polstring med stof. Sæt stoffets råkanter ind i og / eller bunden af ​​kassen indvendigt og / eller nederst. Læg indersiden af ​​kassen med det samme eller et andet valgt stof. Overkryds eventuelle stofråder med blonder eller fletning for at give kassen et færdigt udseende og for at forhindre, at stoffet spredes. Lim følte ryggen på bunden af ​​kassen. Dette vil hjælpe med at holde det mod ridser af møbler.

2.

Trim kludboksen, hvis det ønskes. Brug blonder, fletninger, roping eller strings af perler til at dekorere rundt om kassen.

3.

Brug de andre dekorative emner, der er valgt til kassen, og lav det valgte design på toppen af ​​boksen. Når mønsteret er afsluttet til tilfredshed, fortsæt til næste trin.

4.

Brug den rigtige type lim til de materialer, der anvendes, vedhæft dekorationerne i det valgte mønster som det er lagt oven på boksen.

5.

Scotch Beskyt boksen for at undgå farvning.

Tips og advarsler

  • Vælg færdige kasser i rige silke, plysfulde fløjl og lækre silke til den bedste viktorianske stil.
  • Brug metal charms i hjerter, blomster og nøgler, som alle var vigtige symboler i den victorianske æra.
  • Brug ribbonroser og andre blomster i forskellige størrelser til at dekorere toppen af ​​kassen.
  • Brug tekstureret fletninger og reb samt bånd for at tilføje smukke Udsmykninger.
  • Brug dekorative knapper og gamle mønter til trim.
  • Brug perle reb i forskellige former, størrelser og farver.
  • Dekorér æsken med perler som krystaller og perler.
  • Låse æsken med anti-tarnish stof.
  • Sørg for at bruge sikkerhedsudstyr, hvis det kræves at beskytte mod skadelige dampe eller farlige materialer, såsom visse typer lim.
  • Smykker har været populære næsten siden menneskehedens begyndelse. Det var imidlertid den victorianske alder, der hjalp med at gøre det til en ubestridelig del af en kvindes ensemble. I en tid, hvor skønhed blev holdt højt, havde kvinder frynser, blonder, rige velvets og fjer, men de brugte dem også i deres hjem. Mange victorianske smykkeskrin blev lavet af de samme rige satiner, smukkede velvets , og lækre silke, som kvinder i den æra havde som en del af deres tøj. Disse smukke kasser blev trimmet med dekorative fletninger, udsmykkede blonde og flirtende kvaster. De blev yderligere dekoreret med perler, juveler og endda smukke knapper. Det er relativt enkelt og meget sjovt at lave en victoriansk smykkeskrin i dag.