Sådan laver du en krympet dink charm armbånd

 

1.

Find ud af, hvem armbåndet er til og noter nogle ideer til charme, som bedst repræsenterer det individuelle. Inkluder ting som samlinger, hobbyer, sport evner og alt andet, der hjælper med at definere individet.

2.

Køb et charme armbånd til den pågældende. Det kan have en base i guld (gul, rose eller hvid), sølv, guld tone, sølv tone, kobber, messing eller bronze. Køb også passende u0026 # x201C; O u0026 # x201D; Forbindelser til armbåndet for at fastgøre charmerne. Længden af ​​armbåndet kan have indflydelse på antallet af charme, som kan medtages.

3.

Køb en pakke Shrinky Dinks i den ønskede type. De kommer i både klare og frostede typer. Sørg for, at pakken kommer med den relevante type markører. Hvis ikke, køb dem separat.

4.

Tegn hver charldesignide, der er valgt til armbåndet direkte på Shrinky Dink-materialet. Pas på at bruge den rigtige side og brug kun godkendte Shrinky Dink markører. Design kan håndtrækkes eller spores fra billeder, farvebøger eller fra 'gratis' brugbar online grafik. For eksempel, hvis den enkelte elsker at spille tennis, skal du tegne eller spore en tennisracket på Shrinky Dink-materialet. Hvis de elsker roser, tegner eller sporer en rose og fylder den ind i individets yndlingsfarve. Hvis der bruges ink-jet-klar Shrinky Dinks, kan grafik udskrives direkte på materialet ved hjælp af et desktop publishing program.

5.

Farve i designet som ønsket ved brug af kun godkendte Shrinky Dink markører for at sikre lyse, smukke farver og korrekt farveabsorption.

6.

Klip et hult øverst på siden.

Klip et hul i toppen af charme. Sørg for at komme tæt på den øvre kant uden at komme for tæt, eller at åbningen ikke vinder u0026 # x201C; O u0026 # x201D; ring korrekt.

8.

p> Ovnen opvarmes til 325 grader. Mens det varmer, skal du lægge ovnepapir på et kageplads, inden du lægger hver charme, farvet side opad, op på arket.

9.

Sæt charmerne i den forvarmede ovn og se, da de krympede dinks begynder at krympe. Dette vil tage mellem et og tre m inutes. Charmerne skal krølle lidt, da de krymper og derefter flad ud mod enden. Hvis de ikke flader ud ordentligt, skal du sørge for at flade dem straks efter fjernelse af ovnen, før de begynder at afkøle.

10.

Placer en u0026 # x201C; O u0026 # x201D ; ring i hver charme og derefter fastgør dem til charme armbåndet, når charmerne er helt grundigt afkølet. Jævnt rum charmerer hele armbåndet.

Tips og advarsler

  • Prøv forskellige typer Shrinky Dink-materiale for at variere udseendet af charmerne.
  • Medmindre computergrafik bruges, skal håndtrukne dem holdes enkle og rene.
  • Brug et lille par skarpe sager til at skære ud af charmerne. Disse vil give en stram, skarp linje.
  • Tilføj guld (eller en anden type), der blæser til kanten af ​​charmen, når den er færdig med at krympe.
  • Sørg for at se charmerne som de krymper. På den måde kan de, der forsøger at krølle for meget og holde sig sammen, adskilles umiddelbart før de bliver beskadiget.
  • Brug ovnehandsker, når du fjerner charmerne fra ovnen.
  • Don t læg charmen direkte på et metal kiksplader. Den direkte varme kan beskadige stykket.
  • Charm armbånd fortsætter med at være populære smykker elementer. Det kan dog undertiden være svært - og dyrt - at finde alle de charme der er nødvendige for at lave et one-of-a-kind personlig armbånd. En måde at opnå lige det billigt er ved at bruge Shrinky Dinks.