Sådan laver du en træsmykkerholder

 

1.

Skær hvert stykke scrapbookingspapir, så det passer til hvert rum i træbestikbakken. Dette vil være baggrunden for, at smykker vil hænge imod. Vælg farver af papir, der komplimenterer indretningen af ​​det rum, hvor det vil hænge.

2.

Lim papiret i hvert rum. Brug en lim, der virker med papir såvel som træ for at sikre, at papiret holder sig fast i bakken.

3.

Vedhæft to til tre skruehager til hvert rum. Varierer mellemrummet mellem kroge for at rumme forskellige typer smykker. Brug det øverste vandrette rektangel til øreringe. Den længste del af træbakken fungerer bedst til halskæder.

4.

Fastgør et vægbeslag til en billedramme på bagsiden af ​​træbakken. En enkel neglemontering fungerer bedst til en skærm, der vil være lys.

5.

Hæng træsmykkerholderen på væggen på et bekvemt sted. Placer smykketyper, som du oftest bærer på øjet kroge.

Tips og advarsler

  • Alle emner, der er nødvendige for at lave dette projekt, findes på en lokale håndværksbutik eller håndværksafdelingen i en lokal stormagasin.
  • Denne træ smykkesholder gør også en god gave.
  • Læg ikke øjenkroge med smykker. Hvis du finder ud af, at du har brug for mere plads, skal du lave en anden træsmykkerholder og hænge den ved siden af ​​den første. Det vil ligne alle en enhed. Ved læsning af kroge vil det medføre, at træsmykkerholderen falder væk fra væggen.
  • For at kunne finde og bruge dine smykker er det vigtigt at holde det pænt og organiseret. Mange vælger at bruge en smykkeskrin til dette formål. Mange gange bliver smykker fladt og det er ikke let at finde, når det lægges i en smykkeskrin. Den nemmere måde er at bruge en smykker holder, der også viser dine smykker. En træ smykkeholder til din væg er en god måde at gemme og vise dine smykker på for at gøre dine smykker nemme at bruge og finde.