Sådan laver du smykker fra sølvtøj

 

1.

Vælg et stykke sølvtøj til at skabe dine smykker. Nogle skeer eller gafler er stumpede og korte, og ville være bedre egnet til en ring. Omrøring eller blanding skeer kan være mere passende som et armbånd. Lad den type sølvtøj diktere hvilken type projekt du vil gøre.

2.

Fjern eventuelle unødvendige områder fra dit sølvtøj ved hjælp af en hacksav. For eksempel, hvis du laver en ring fra enden af ​​en ske, skal du fjerne skålen fra skeen. Sørg for at måle præcist, da det vil være sværere at bruge en hacksaw på dit projekt, når det er buet.

3.

Brug en ring eller håndledddorn, alt efter hvad type projekt du har besluttet at lave. Ved at bruge et blødt mallet (eller endda en almindelig hammer med et håndklæde imellem skeen og hammeren), bøj ​​skeen rundt om dornen, indtil den begynder at tage form.

p> Mål mod dit eget håndled eller finger for at bestemme den nøjagtige størrelse, du ønsker, når ringen eller armbåndet er begyndt at tage form. Fortsæt finjustering og udjævning, indtil ringen er den rigtige størrelse og form.

5.

Vet at nogle sølvvarer, især hvis de har et kompliceret design, er sværere at bøjes end andre. I nogle tilfælde kan du vælge at bruge en lille lommelygte til at opvarme metalmetoden, og brug derefter mallet til at udjævne kinks i ringen eller armbåndet.

Tips og advarsler

< / p>
  • Vær altid forsigtig, når du bruger skarpe værktøjer og fakler.
  • At lave sterling-sølv smykker kan være lige så nemt som at lave morgenmad, hvis du har et par stykker sølvtøj rundt. Fordi sterling sølv er så let at bøje, er det meget nemt at lave ringe og armbånd fra skeer og gafler med blot et par husholdningsartikler og lidt tålmodighed. Skæleringe var alle raseri, men hvad med et gaffelarmbånd? Mulighederne er spændende og uendelige.