Sådan opfylder man følelsesmæssigt en kvinde

 

1.

Giv hende tid. Det handler ikke om mængden gange, som nogle mænd måske tror, ​​det er, men snarere kvalitetstid. At være i samme rum med hende hele dagen, men ikke være opmærksom på hende, er mængden tid, men at have positive interaktioner mellem de to er kvalitet.

Tag pas på dig selv fysisk. Du må ikke være en triathlon løber, men du kan holde op med personlig hygiejne. Bruser, når du kommer hjem fra arbejde, børster dine tænder, viser at du er ligeglad med dig selv. Hvis hun ser at du er villig til at holde dig ren rundt om hende, vil hun igen gengælde.

3.

Kompliment hende. Få hende til at føle sig speciel ved at kommentere en bestemt vare, hun har iført, eller hvordan hendes frisure virkelig bringer hendes smukke øjne ud. Smigteri kan være din ven, men overhovedet ikke. Dette trin kræver opmærksomhed for hende og bemærker forskellige positive kvaliteter i hende.

Tal med hinanden. Spørg hende, hvad hun gjorde i dag, eller hvor hun vil gå ud for at spise den aften. Selvom du ikke har spørgsmål til at spørge hende, hvis hun vil tale, lad hende snak. Få øjenkontakt med hende uden at stirre eller ligner dig 'forsøger at hårdt. Dette kan brænde på dig.

5.

Gnid fødderne. Mange gange bliver kvinder stresset og ved ikke, hvordan man bare slipper for stress. Tillad hende at ligge på sofaen, læg fødderne op og begynde at gnide fødderne og benene med lotion eller olier. Dette vil vise hende, at du bryr dig om, hvordan hun føler, og du vil hjælpe med at lette stress og smerte.

6.

Fortæl hende, at du elsker hende. Nogle gange er disse tre små ord alt, hvad du skal sige. Disse tre ord kan tage dig langt, især hvis du mener det. Det viser at du plejer og vil være der for hende.

Kvinder er designet til at være mere følelsesmæssige end mænd, hvilket gør det vanskeligt for mænd at forstå dem. Men der er måder at følelsesmæssigt opfylde en kvinde uden at føle sig akavet.