Sådan sættes en sten i en ring

 

1.

Indstil dit arbejdsområde. Indstil din belysning og forstørrelsesglasset. Sørg for, at din tænger og lim er inden for rækkevidde.

2.

Fastgør ringen i ringklemmen.

3.

Placer stenen løst i ringen. Du bør gøre det med tænger. Dobbeltkryds for at se om stenen er den passende match for ringen i størrelse og kvalitet. Kontroller ved synet alene er nogle gange ikke nok.

4.

Fjern stenen og sæt den til side på en ren, blød klud. Læg en meget lille mængde smykkers lim på fælgen af ​​metalindstillingen. Lim giver øget sikkerhed, at stenen forbliver på sin plads. Prongs kan blive bøjet eller afbryde, men stenen skal stadig holde, hvis limen overholdes sætte stenen op.

Tag stenen op med den specielle tang og læg stenen nøjagtigt som den skulle være i indstillingen. Lad limet binde stenen til metallet - dette bør kun tage et par minutter, hvis du bruger den rigtige form for lim. Følg instruktionerne på limen selv og vent lidt længere tid end det pålægger dig at vente på yderligere sikkerhed for at du giver det nok tid .

6. Knyt knoglerne rundt om stenen, omslutter stenen sikkert. Løsn ringen fra klemmen et øjeblik og skubbe ringen. Stenen skal ikke bevæge sig. Hvis det gør det, skal du klemme ringen igen og forsøge at stramme spidserne. Gør dette indtil ringen er helt sikker.

7.

Poler ringen, og nu er det din holde, sælge eller giv e væk til nogen speciel.

Tips og advarsler

  • Smykkerens lim, stenstænger og andre redskaber til ringering kan findes online hos rimelige priser.
  • God belysning er en nødvendighed for denne slags håndværk.
  • Der er mange slags forstørrelsesdele, der er egnede til at arbejde på ringe. Mange juvelerer foretrækker lanterner med indbyggede forstørrelser.
  • Brug kun guldsmed lim i et godt ventileret område.
  • Brug ikke for meget lim. Brug kun nok til at fastgøre stenen til metalet uden lim, når der trykkes på sten.
  • Hvis du får lim på fingrene, skal du sørge for at vaske den af, før du håndterer ringen.
  • Indstilling af en sten i en ring kræver tålmodighed og gode værktøjer. Det er nedslående og frustrerende, når en sten falder ud af sin indstilling under normalt slid. Stenen kan gå tabt for evigt, hvis det falder ubemærket eller på et offentligt sted. Brug nogle fremadrettet tænkning og fremadrettede handlinger for at sikre, at du sætter en sten i en ring korrekt. Dette vil undgå senere hjertesorg, og det vil sikre dit omdømme som en høj kvalitet guldsmed.