Sådan skaber du udseende af fulde læber

 

1.

Brug en stiftstang eller et flydende fundament, så tag en stiftstørrelse lige over midten af ​​din øverste læbe. Blend i en nedadgående bevægelse for at forhindre porer i at se større ud. Sørg for at det blandes med resten af ​​dit ansigt, så du ikke efterlader en make-up line.

2.

Brug en tynd øjenskygge børste eller spidsen af ​​din pinkie finger, dab en lille smule skinnende perlefarvet pulver lige over din øverste læbe i midten, hvor du har lagt grunden. Fundamentet vil hjælpe øjenskyggen forblive på plads i stedet for at smelte af.

3. < Line dine læber, men i stedet for at forene dem på indersiden, lav en meget tynd forside på ydersiden af ​​dine læber. Dette vil skabe den virkning, at dine læber er bredere og fyldere, end de virkelig er. med et stykke toiletpapir.

4.

Tilføj et lag af din læbestift over din liner. Dab igen med et ark toiletpapir.

5

Slip en farvet lipglans over din læbestift for at skabe den dramatiske effekt af fyldige læber. Anvend igen som nødvendigt.

Angelina Jolie blev født med store, smukke, ekstra kysbare læber. Desværre var vi ikke velsignet med Jolie 's glatte kysse. Der er mange forskellige muligheder i dag, når det kommer til at gøre din mund fuldere som implantater og botox injektioner. Men for de af os, der føler at nåle er vores bedste ven, vil vi helst holde fast i den nemmeste løsning. I stedet for faktisk at få større læber, kan vi skabe udseendet af en fyldigere mund.