Sådan slippe du af bed hovedet

 

1.

Den første måde at fjerne sengens hoved på er at tage et brusebad om morgenen lige efter at du vågner op. Hvis du opdager at du tager brusere om natten, vil du sandsynligvis bemærke, at dit hår er meget messier om morgenen. Prøv at skifte det op!

2.

Hvis du har ingen tid til at brusebad om morgenen og absolut nødt til at tage et brusebad om natten, tage et bad på forhånd før sengetid og give dit hår masser af tid til at tørre. Du kan endda gerne tørre det og stilte det før sengetid. Du vandt 'Jeg kan bare vågne op og gå ud af døren næste morgen ved at stylere den før sengetid, men det vil være meget mere håndterbart.

3.

Brug en spray i balsam. Disse er meget nemme at stylere dit hår med og en hurtig fix.

4.

Der er et par cremer og geler, der sælges i enhver nærliggende butik, der specialiserer sig i sengens hoved. Igen er disse hurtige og enkle løsninger.

5.

Du skal blot rette dit hår. Dette virker mest af tiden, men hvis du ønsker at style dit hår på en anden måde, skal du finde andre muligheder.

6.

Satin pudebetræk er kendt for at hjælpe med sengetøj ved at reducere fladgørelsen af ​​dit hår om natten.

7. Sommetider er alt hvad du virkelig skal gøre, tilbringe et par ekstra minutter, der kæmper / børster dit hår ud. Selvom dette kan tage mere tid, vil resultaterne være det til sidst værd.

Tips og advarsler

  • Prøv at skifte dit bruseskema!
  • Test forskellige hårprodukter og se hvad der virker for dig.
  • Alle på et tidspunkt vågner op med katastrofehår. Det kan være uklart, fast, fladt eller bare helt ude uhåndterligt! Dette kan være yderst frustrerende, især hvis det sker hver dag. Dette problem betegnes almindeligvis som 'bed head'. Heldigvis er der måder at forebygge og rette op på dette genopståede problem.