Ansigtsmaskebehandling

 

Funktion

Ifølge herbalfacialmask.com er urtebehandlinger bedst til at reducere stress og give huden en mere ungdommelig glød. Der er en række masker at vælge imellem afhængigt af det specifikke hudproblem, du vil tackle. Masker bruges til at lindre acneproblemer, rynker eller en plettet hud.

Hjemmelavede masker

Fatfreekitchen.com foreslår ingredienser til at lave din egen nemme og billige ansigtsmaskebehandling. Disse masker vil omfatte genstande, som du måske allerede har på lager i dit køkken. Nogle af disse fælles ingredienser, der anvendes til ansigtsbehandlinger, omfatter agurk, yoghurt, honning, avocado, bananer, havregryn, æggehvide og olivenolie. Disse produkter bruges i kombination med andre ingredienser til at skabe ansigtsmasker behandlinger for følgende hudtyper: olieagtig, normal, tør, følsom og aldrende.

Professionelle behandlinger

Professionelle hudplejepersonale kan hjælpe med at bestemme den bedste type behandling for din hudfugtighed. Typisk kan en professionel ansigtsbehandling omfatte udvinding af hudorme eller andre pletter, hvilket kan være smertefuldt. Den overordnede oplevelse er imidlertid afslappende, da mange esthetikere indbefatter aromaterapi samt en ansigtsmassage til at berolige stressede muskler. Præmierne for en professionel ansigtsmaskebehandling kan i 2010 variere fra $50 til $150 i en 30- eller 60-minutters ansigtsbehandling.

Fordele

Sundheds- og livsstilsportalen på ayushveda.com forklarer de mange fordele ved ansigtsbehandling maske behandlinger. Disse behandlinger kan hjælpe med at fjerne din hud af urenheder ved at fjerne porer og fjerne døde hudceller. Derudover hjælper ansigtsbehandlinger med at afbalancere ujævn hudtone, reducere porer og stramme, tone og fugt huden.

Overvejelser

Ud over at pleje huden med ansigtsmasker, anbefaler herbalfacialmask.com at spise en brønd balanceret kost til at hjælpe med at pleje huden. Naturlige midler kan være effektive, men hvis acneproblemer eller andre hudsygdomme vedvarer, anbefales det at søge hjælp fra en hudlæge. Ansigtsmasker kan hjælpe med at genoplive og forynge træt hud. Der er forskellige behandlinger at vælge imellem afhængigt af hudtype. Ansigtsmasker behandlinger er tilgængelige på professionelle skønne kurbade, men hjemmelavede behandlinger kan være lige så effektive og meget billigere.