Dele af Curling Irons

 

Historie

Folk har krøllet deres hår i århundreder, og de har gjort det uden de elektriske enheder, vi alle stoler på så meget. Husk, hvordan Laura Ingalls Wilder satte en linjal på brændeovnen, brugte derefter opvarmet værktøj til at style sin fashionable frynse? Vi gør det også, og du er overrasket over, hvor mærkeligt det samme er, at dit eget krøllejern er Laura's enkle lineal / ovnmekanisme!

Dele

Krøllejern er overraskende enkle og har kun fire hoveddele:

1. Ledningen, som giver strøm til enheden.
2. Temperaturmåleren giver dig mulighed for at indstille varmen til et niveau, der passer til din hårtype . (Husk at det tyndere dit hår, jo lavere varmen skal du anvende - eller du vil blive tilbage med seriøst syngede tresses!)
3. Stangen eller hoveddelen af ​​krøllejernet rummer et varmeelement, som giver den ønskede mængde varme til metallet.
4. Klemmen giver spænding, så du kan holde dit hår fast på plads, mens du opvarmer det.

Typer

Et konventionelt krøllejern er den mest almindelige type. Dette jern giver den enkle klemme og giver dig mulighed for at krølle dit hår med lidt ståhej. Din stylist kan dog foretrække et marcel krøllejern, som åbner og lukker gentagne gange, når der påtrykkes tryk, alt uden hjælp fra en klemme. Selvom marceljernet er det originale elektriske krøllejern og giver stylisten mere kontrol, finder mange skønhedskødere denne type for kompliceret til regelmæssig brug.

Overvejelser

Uanset hvilken type krøllejern du bruger, skal du sørge for det er designet til at give dig den stil du leder efter. Jo mindre stangen, jo strammere dine krøller bliver. Med andre ord er store, kosmopolitiske låse ikke opnået med en 1/4 tommer tønde!
Du vil også overveje det materiale, som din enhed er afledt af. Hvis du bruger dit jern sjældent, skal du vælge en billig krom- eller guldbaseret jern. Hvis du er en dagligdags krøller, skal du dog betale ekstra penge til en keramisk eller turmalinstang, som begge giver et glattere udseende og er krammer til dine låse over tid.

Advarsel < / h2> Vær forsigtig ved brug af krøllejern, da ekstrem varme kan forårsage forbrændinger eller ardannelse. Hold dit jern opbevaret væk fra børn og kæledyr, og lad aldrig være i brug, når du ikke bruger den. Du er allerede en ekspert på at krølle dine lækre lås af dine. Faktisk har du nok brugt til at tage æren for dine krøllede krøller og glemmer at dit krøllejern virkelig er den stille stjerne bag dit udseende. Hvordan virker din foretrukne styling enhed så godt, alligevel?