Designer Briller vs Billigere Briller

 

Kvalitet

For at opretholde værdien af ​​deres mærke bruger designere ofte høj kvalitet og holdbare materialer i deres briller. En artikel udgivet på optometri informationswebstedet Vores Vision Care forklarer, at kvalitetsmaterialer i designerbriller hjælper med at sikre et behageligt produkt, som vil vare lang tid. Billigere materialer og konstruktion, der er fælles for billigere briller, kan sammenlignes med, at de billigere modeller kan bære ujævnt eller for tidligt pause.

Style

Selv om billigere modeller ofte forsøger at efterligne udseendet af brandmærkebriller, designer Briller bruger ofte tendenser tidligt og hjælper endda med at definere nye stilarter. Eyes hjemmeside Briller Dress påpeger, at briller er blevet modetilbehør, og designerbriller fungerer ofte som status symboler.

Innovation

Ifølge Our Vision Care forsøger glasdesignerne løbende at forbedre deres produkter ved at introducere nye materialer, processer og stilarter. Fordi udviklingsomkostningerne har tendens til at øge prisen på brillerne, bruger billigere briller ofte ikke nye udviklinger nogen tid efter designerne introducerer dem. Mens de, der køber efter briller, måske foretrækker at købe billigere glas over dyre designermodeller, har mærkebriller en række fordele i forhold til deres billigere alternativer.