Hvad er en Infusion Hair Weave?

 

Definition

En infusionshårvæv er en hårforlængelsesmetode, hvor menneskehår er fastgjort til en persons naturlige voksende hår. Denne teknik kan gøres på alle hårtyper. Teknikken er generelt lavet for at tilføje længde til håret, men det kan også øge volumen og øge styling alsidighed. Det adskiller sig fra andre hårvævteknikker, idet den ikke bruger lim, rør, klemmer eller fletninger, kan vare op til dobbelt så lang tid, bruger ikke kemikalier og har brug for intet udstyr som udvidelser, der bruger ultralyd.

Sådan virker det

I et infusionshår væver en individuel køb 4 til 5 oun. af menneskehår, som er forberedt eller forudindstillet til teknikken. Stylisten adskiller individets naturlige hår i meget små sektioner. Til hver sektion anvender stylisten lidt voksbaseret protein. Dette virker som en lim. Stylisten presser så det præget hår på det naturlige hår, og proteinet klæber hårene sammen.

Hvad er nødvendigt

Hårforlængelser gennem infusionshårvæv kan gøres på alle med hår i det mindste 5 tommer lang. Der er brug for en konsultation, inden væven er færdig, så stylisten kan bedømme, hvor meget hår du skal købe, hvor lang tid væven skal tage for at fuldføre, og hvilke hårfarver der skal bruges. Afhængigt af disse faktorer , at få en infusion hår væv kan koste alt fra $800 til $1200.

Hvor lang tid varer det

Infusion hårvæv forlængelser kan bæres i tre til fire måneder. Den tid, man kan bære forlængelserne er bestemt ved hvor hurtigt det naturlige hår vokser, hvilke hårplejeprodukter og andre teknikker der anvendes til forlængelserne, og individets hygiejnebehandling som relateret til deres hår.

Fjernelse

Infusionstovvævstillæg skal tages ud, når der er omkring en og en halv halv g Rædet mellem hovedbunden og anvendelsesområdet. Hvis dette ikke er tilfældet, kan nyt hår, der vokser omkring applikationsområdet, ødelægge og bryde og efterlade håret usundt og uhåndteret. Når det er på tide at fjerne udvidelserne, kan de blive brudt eller smidt ud på applikationsstedet og genanvendes, hvis det ønskes. En person kan også fortælle, at fjernelse er nødvendig, når proteinet, der bruges til at påføre det præget hår, begynder at blive støvlignende.

Pleje

Personer med infusionshårvævstillæg kan gøre alt for de forlængelser, de ville gør til deres eget hår gør det faktum, at forlængelserne også er menneskehår. Dør, krølle, tørre og vaske alle er tilladt. Hår styling teknikker som straightening, curling, døende og perming alt arbejde kun med ens naturlige hår. En teknik, der går ud over ens naturlige låse er hårforlængelse, hvor hår er lagt til håret allerede på hovedet. En metode til hårforlængelse, der vinder popularitet, er infusionshårvævning.