Hvordan man kender Top 5 Makeup Skal Haves til din pung

 

1.

Du skal pakke et kompakt presset pulver i din taske for at hjælpe dig med at komme igennem din dag. Kompakten skal have et spejl i den. Du vil være i stand til at bruge din pressede pulver kompakt for at mindske den skinne, der vil dukke op på dit ansigt i løbet af dagen. Spejlet vil være en livredder, så du vil kunne tjekke resten af ​​din makeup uanset hvor du er.

2.

Alle makeupposer i punge skal have en rør af creme concealer i dem. Cream concealer er en multi-tasker af makeup. Du kan bruge creme concealer til at dække eventuelle pletter, der kan opstå i løbet af dagen. Hvis du er på vej ud efter arbejde, vil creme concealer hjælpe dig med at gøre din makeup udseende frisk.

3.

Makeup tasken i din taske har brug for et rør af mascara i det. Når det kommer til at forfriske din øjenmakeup i løbet af din dag, er det bare et par swipes af mascara at trække dit udseende sammen.

4.

Hold et rør af læbestift i din pung altid. Dette bør være læbestiftet, som du har på dig for dagen. Dette vil være den del af din makeup i din pung, at du bliver nødt til at skifte hver dag.

5.

En af de vigtigste dele af din makeup i din pung er din tube af lip gloss. Denne makeup afgørende kan få dig til at se ud som om du tilbragte time at gøre sig klar til din dag. En hurtig sløring af lip gloss kan trække sammen ethvert udseende, som du måske forsøger at trække af.

6.

Placer alle disse skal have smagsprøver i en lille sminkepose der passer ind i din pung. Disse skal have makeup elementer passer ind i enhver gennemsnitlig størrelse pung. Hvis du bærer en super lille taske, læg derefter varer to og en i din taske og nyd din dag.

Når det kommer til makeup, er der masser af forskellige ting til rådighed for dig til at bære dig på et hvilket som helst tidspunkt. Hvis du vælger at bære alle makeup-emner i din pung, vil du ikke have plads til din Id eller noget andet for den sags skyld. Det er her, der gør sminke essentials til din pung kommer ind. Disse er de top 5 makeup elementer, som du skal have i din pung til at gøre det igennem din dag.