Hvordan man laver aftenhår

 

Kort hår

1.

Træk toppen af ​​håret op og læg det i et alligatorklip. Opvarm et fladt jern. Ret den nederste del af dit hår med det flade jern.

2.

Fjern alligatorklip. Tag fat i forsiden af ​​dit hår med højre hånd og hold en retende kam i venstre hånd.

3.

Løft den forreste del af håret og ryg kammen ved at flytte drillen kæmper op og ned i håret. Brug kammen til at kamme håret med tre eller fire slag. Spritz håret med hårspray og lad håret tørre i et minut.

4.

Børst det kammerede område tilbage, udjævning af toppen af ​​teasen. Hårspray stilen på plads.

Sæt håret på siderne af hovedet bag ørerne og fastgør håret tilbage med bobby pins. Vælg dekorative kamme for lidt glitrende stil. Hårspray håret hele tiden.

Midlængdehår

1.

Krøl dit rene, tørre hår med en spiralkrøller. Når du pakker hver sektion af hår i krøllejernet, blæser du sektionen med hårspray.

2.

Træk hårets bagside op med fingrene. Vrid hårets ryg i hånden et par gange. Læg det på bagsiden af ​​dit hoved. Fastgør håret twist med en dekorative klip og arrangerer toppen af ​​håret smukt. Denne stil kaldes et vandfald.

3.

Træk ned krøllede slynger af hår omkring dit ansigt. Sprøjt det stilige hår.

Langt hår

1.

Rul det rene tørre hår med fløjlsdækkede varmvalser. Brug de største ruller i din rulleenhed. Krøl håret op og under.

2.

Sikre hver rulle, da du ruller den med et hårklip. Spray hele hovedet med hårspray. Lad håret afkøle helt, før alle varmvalserne fjernes.

3.

Vend hovedet over og ryst krøllerne med fingrene. Sprøjt håret nedenunder med kun en eller to sprøjtestråler.

4.

Hold hovedet oprejst og anbring toppen af ​​dit hår med fingrene. Sprøjt håret på plads.

Romantiske, glamourøse frisurer får dig til at føle sig selvsikker og attraktiv. Når du kører kort tid eller penge, og en tur til din yndlings frisør er umulig, kan du stadig få et smigrende aftenhår udseende, der supplerer din garderobe. Lær at vælge og skabe dit eget hår leder efter alle dine aftenbegivenheder.