Hvordan man laver hjemmebehandlinger for tørt hår

 

1.

Gem de gamle, grødet bananer. Mash en alt for moden banan med en afskallet avocado indtil konsistensen er en tyk pasta. Påfør blandingen for at tørre hår og dække det med en plastbruser. Dette fælder naturlig kropsvarme og intensiverer de fugtgivende effekter. Efter 15 minutter, shampoo med et mildt rengøringsmiddel. Glat overlegen blanding på dit ansigt for en fremragende fugtgivende maske.

2.

Højfedt majones er måske ikke god til din kost, men det kan gøre underværker for hår. Bland ½ kop med hvidt af et slået æg, ved at blande grundigt. Skyl håret i varmt vand for at åbne kniplinger, håndklæde tør og anvende behandlingen. Dæk og lad være på plads 15 minutter til 1 time. Shampoo ud som sædvanlig, men prøv at tilføje æblecidereddike til den sidste skylning for at fjerne rester.

3.

Honning kan være klæbrig, men det hjælper med at give fugt i varmebeskadigede tresses . I en blender blandes 1 kop kageost, ½ en skivet agurk og 1 el. ren honning. Påfør på vådt hår og dække med en plastikkappe. Lad være på plads i 30 minutter. For grundigt at fjerne, tilsæt en drys af sodavand til en dime størrelse mængde shampoo og massage i tresses. Skyl med varmt vand.

4.

Vask 2 tsk i en gryde. kokosolie og 2 tsk. olivenolie. Arbejd i tørt hår og lad om natten. Om morgenen massage shampoo direkte på tørt hår og hovedbund. Når den er helt dækket, skylles det i varmt vand. Følg med en anden shampoo, hvis det er nødvendigt. Dette giver en fremragende og billig ugentlig behandling, der korrigerer og forhindrer udtrukne tresses.

5.

Besøg et lokale bondemarked eller økologisk købmand og køb en kokos og en avocado. Bland avokadoens modne pulp med kokosens mælk. Glat på fugtigt hår og tag kappen over hele overfladen. Sænk et håndklæde i en gryde varmt vand; ring ud overskydende vand, før du spoler rundt om hovedet og fastgør. Lad være på plads i mindst en time før shampooing ud. Proteinet i kokosmælken hjælper med at styrke håret, mens fedtene i avocado føjer fugt.

Varmeprodukter, kemiske behandlinger og hyppig shampooing bidrager alt sammen til kedeligt, beskadiget hår. Forebyggelse er nøglen, men når skaden er blevet gjort, er det vigtigt at tilføje regelmæssige konditioneringsbehandlinger for at holde dine tresses sunde. Tilpasset blanding af et hjemmelavet balsam er en nem og overkommelig måde at tilsætte fugt til tørt hår. De fleste køkkener indeholder de grundlæggende ingredienser, der er nødvendige for at bringe livet tilbage til det udtrukne hår.